ANNONS

Jädrarns vilket party

/

Det finns fester och det finns FESTER. I lördags var jag och mannen på FEST.
Världens bästa Jenny fyllde år och det var dags för ett redigt skånskt ”gille”. Det är ett skånskt ord för brakfest med dans, musik och härliga människor. Vi var ett helt gäng som började kvällen hemma hos oss. Det var lite spännande eftersom några av de som kom kände jag inte. Men åååå vilka underbara härliga människor, det kändes som att vi varit bästisar typ hela livet.

Vi alla var bra i gasen när vi cyklade bort mot Jenny och hennes Joakim. Nu var det minsann tältfest för hela slanten. Tjohooo, danseskorna hade jag på mig, så jag var redo och taggad till tusen.

Snygga vackra Jenny, TACK för inbjudan, det var en ära att få komma på din fest! Till höger ser du hennes Joakim!

Det är sällan mannen och jag är på fest så det var väldigt roligt. Min fina svärdotter Matilda sminkade mig och fixade mitt hår och jag hade på mig en ny klänning jag köpte i Danmark hos Ilse. Det kändes lite jobbigt att lämna den svarta klänningen hemma…

Fint dukat med vackra lupiner (?? eller vad blommorna nu heter…??)

GOD mat från byns Romelebygdens Catering som jag själv alltid anlitar när vi ska ha mat! Det är samma buffé vi ska ha på Gabriels student så det var kul att smaka innan. MUMS.

Tre matchande män och en vattenbehållare…

Hahaha jag dog över framsidan på sånghäftet, behöver jag skriva att det inte var Jenny själv som fixat det?

Haha söta pussar härs och tvärs =)

Jaha nu kramas han igen, men på andra hållet med min kusin Filippa ❤️

Världens bästa Annika och Miras favorit fröken i skolan. Visst är hon vacker!

Japp, musik-film tävling, och vem vann tror du? UTAN fusk? Joooo vårt lag. Mannen är sjukt bra på både film och musik och jag på musik. Bra kombo. Våra medtävlande blev lite chockade =)

Njuter…. Jag älskar att omges med positiva, glada och härliga människor!

Alltså denna… alltså… ”Japp mousse” och dödens god! MUMS

Sen var det fest. Typ ALLA dansade från första början. Till höger ser du min fina kusin Filippa. Det var första gången vi var på fest ihop, och vilken fest sen! Jag hoppas verkligen att det blir fler gånger.

Härliga Angelica!!
Ett barn till en av festdeltagarna (Annika) hade sagt till sin mamma dagen efter att
– Mamma ni dansade ”fuldans”.
Och det kan du tro, alla dansade både bugg och foxtrot. I looooooove it! Jag är uppväxt med dansband och saknar att få dansa på riktigt.

Schlager-Mange och hans Sofie. Så nyförälskade så det vattnas i munnen på alla runt omkring. Helt underbart att se!

Tänk att rosa och rött kan matcha så bra =) Sofie strålade av kärlek och jag av att vara mormor (och kär).

Gissa vem som vann priset för kvällens finaste accessoar =)

Ja det var en fantastiskt härlig fest, jag måste säga att det var den roligaste på vääääldigt länge och jag trivdes som fisken i vattnet, och det var ju inte bara jag som gjorde det.. Vissa avslutade ju kvällen mer våta än andra =)

Helt klart festernas fest och detta partygänget vill jag hänga med fler gånger 😝😝

6
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00