ANNONS

Hemma hos Ilse Jacoobsen

/
Inlägget innehåller en annonslänk

Tänk att få träffa kvinnan bakom kända klädesmärket Ilse Jacobsen! Det var coolt, riktigt coolt. Det denna kvinna vill lyckas med det klarar hon. Nu har hon även tagit steget från design och mode till hudvård och spa. KURBADET by ILSE JACOBSEN har precis öppnat och utger sig för att vara det perfekta stället för fullkomlig avslappning på alla nivåer. Vi får väl se…

På Nordsjälland finns strandbyn Hornbäck och där huserar Ilse. Hon hade en önskan om att skapa en samlingsplats och oas för sina gäster och kunder. Då öppnade hon ett ställe fullt med gourmetmat, spa och lyxiga behandlingar för hela kroppen, Kurbadet By Ilse Jacobsen. Naturligtvis används hennes egna produkter; ILSE by ILSE JACOBSEN.

Kurbadet består av en utomhus- och en inomhuspool på 34 grader. I relaxavdelningen finns det uppvärmda ergonomiska stolar, en bastu och takterass.

Med andra ord, Ilse i Hornbäck är inte bara kläder utan också en upplevelse. Jag hade mer än gärna stannat på Kurbadet ett dygn och inte bara ett par timmar. Tyvärr ”tvingades” vi att ge oss iväg men jag ger spa:t betyget TOPPEN!

Vilket välkomnande =) När vi kom med bussen så stod kvinnan, entreprenören, designern och den nyskapande Ilse och tog emot oss.

Ilse visade oss runt och det var otroligt härligt att se vilken stolthet hon hade för ”sitt” ställe. Vi fick höra bakgrunden till hennes imperium och det var en ära att få ta del av det hon berättade.

Det var väldigt vackert inrett både utomhus och inomhus. Här har man inte snålat på design och dekorationer.

Restaurangen skapar härliga rätter med kunniga kockar. På sommaren sitter man under bar himmel och äter.

När Ilse visat oss runt var det dags att testa det nya Kurbadet. Kolla in de snygga korgarna! Jag ångrar att jag inte frågade om man kunde köpa en sådan. Perfekt bad-korg. Ser du badtofflorna? Jag köpte faktiskt med mig ett par hem för 150 kr. Jag ångrar att jag inte köpte fler i andra färger. ÄLSKAR DOM. Jag hittar aldrig såna skor som inte för ont mellan mina tår, men dessa gjorde inte det.

Eftersom det var så fint väder höll vi oss i ute i den poolen, men en regnig dag hade jag gärna hängt där. Att spendera två timmar på Kurbadet inklusive en behandling kostar 395 danska kronor på helgen och 375 på vardagarna.

Vi började uppe på takterassen med ett glas bubbel och en glädjespridande Ilse.

Här hade vi det väldigt bra….. Här sitter vi Mirka, Henrik, Jag och Carola. Bästa gänget!

Här är dom ergonomiska vilstolarna som man låg på och njöt riktigt mycket för dom var uppvärmda. Så mysigt. Alla mammorna i gruppen lade sig på rad =)
Det var verkligen mys och lyx, och det vill vi väl ha massor av? Heja Ilse!

Är man i vackra Hornbäck måste man såklart besöka Ilses tre butiker. Två med kläder och en med skor och väskor. Snacka om lycka när jag såg priserna, det var väldigt mycket billigare!

Och ännu en sak som stör mig, VARFÖR köpte jag inte stövlar och skor?? Just det, det var det där med pengar =)

Men dessa två skönheter fick följa med hem! Den vänstra hade jag i lördags och GUD SÅ SKÖN!!! Den kostade 600 kr. Den högra köpte jag till Gabriels student. Den är väldigt smickrande för oss kvinnor med vackra kurvor.
Det fanns även en marinblå ganska rak klänning som satt som en smäck men jag fick välja noga. Nu i efterhand ångrar jag mig och nu kan jag inte hitta den någonstans.

Är du sugen på att köpa Ilse klänningar kan du hitta det HÄR

Inlägget är baserat på en pressresa utan krav på motprestion

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00