Idag fick jag ta jouren med Mira här hemma. Tur är nog det eftersom jag inte sovit på typ 100 nätter. Det är kanske att ta i men jag har verkligen inte sovit de sista två veckorna och det börjar gå på de få hjärncellerna som är kvar.

Jag tänkte att det är bättre att Mira är hemma för trött mamma, vad heter det tro, att hon är hemma och Vammar? Penicillinet har nog kickat in alldeles för mycket för hon shufflar, sjunger för fullt (tjock, slemmig och vit) hals och ber om uppmärksamhet typ en gång i sekunden. Denna trötta mamman är inget bra på det idag..

Nä nu ska jag städa undan lite och sätta på en bra film så vi kan få mysa (eller rättare sagt jag kanske..). Och jag ska göra en sak till, ÄNTLIGEN ska jag hämta min nya bil ikväll!
Nä nu får Mira shuffla vidare och jag fortsätter att klia mig i huvudet.
Vad gör du?

 1. Så skönt ändå att hon börjar må bättre :).

  Jag är just hemkommen från en promenad, har även kört lite hemmaträning. Nu ska jag varva ner innan kvällen. Så då passar jag på att läsa lite bloggar :). Väntar även på att sonen ska komma hem med sin kompis som ska sova över här i natt 🙂

  1. fnulan skriver:

   Jag önskar att jag fick till det där men hemmaträning. Hur motiverar du dig själv till det? Kram

 2. Har nyss kommit hem efter en jobbdag, optikerbesök och ett simpass på det! Nu är det slut för idag, tack för idag….Hoppas ni fick en mysig dag tillsammans trots sjukdom och att Mira snart mår bättre! Kramen till er båda 🙂

  1. fnulan skriver:

   Låter som en helt vanlig torsdag =) Jadå, jag sov och Mira shufflade. Stor Kram och trevlig helg.

 3. Eva N skriver:

  Skönt för Mira att penicillinet har börjar verka.
  Jag pluggar, eller rättare sagt försöker hitta motivation att skriva den här sista examinationen för denna termin. Det går sådär just nu, men huvudet arbetar och tids nog blir det mer skrivet också. Det har ju funkat förut 🙂

  1. fnulan skriver:

   Åh vad spännande Eva, vad skriver du om? Heja dig!! Kram

   1. Eva N skriver:

    Tack!
    Nu handlar det om kommunikation i klassrummet och AKK, alternativ och kompletterande kommunikation. Väldigt intressant & spännande.
    Kram

    1. fnulan skriver:

     GUD så spännande!!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..