ANNONS

Vabba Flabba Vobba

/

Idag fick jag ta jouren med Mira här hemma. Tur är nog det eftersom jag inte sovit på typ 100 nätter. Det är kanske att ta i men jag har verkligen inte sovit de sista två veckorna och det börjar gå på de få hjärncellerna som är kvar.

Jag tänkte att det är bättre att Mira är hemma för trött mamma, vad heter det tro, att hon är hemma och Vammar? Penicillinet har nog kickat in alldeles för mycket för hon shufflar, sjunger för fullt (tjock, slemmig och vit) hals och ber om uppmärksamhet typ en gång i sekunden. Denna trötta mamman är inget bra på det idag..

Nä nu ska jag städa undan lite och sätta på en bra film så vi kan få mysa (eller rättare sagt jag kanske..). Och jag ska göra en sak till, ÄNTLIGEN ska jag hämta min nya bil ikväll!
Nä nu får Mira shuffla vidare och jag fortsätter att klia mig i huvudet.
Vad gör du?

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00