Flagga i topp

Nja, igår hade jag inte någon flagga i topp, men vi hade en fin dag i alla fall på vår nationaldag. Jag fick passa Elise för första gången sådär på riktigt. JO två timmar är på riktigt så det så. Alla familjens män jobbade (på samma ställe till och med) så då passade jag på att ”bjuda” Elise på hennes första glass och naturligtvis dränka ner barnet med strössel. Hela familjen var hemma och grillade på kvällen, då mår jag som bäst.

På morgonen kom Joanna och åt frukost med mig och Mira. Vi hade ett InoS möte och planerade InoS Skånes aktiviteter och lite annat kul. Så skön den tjejen är, love her. Enkel, behaglig i sitt sätt och ett sju jäkla driv. Me like!

Nä nu ska jag dra på mig en balklänning och åka in till Lund för att se min ståtliga pojke gå på röda mattan. Vem tror du kommer att böla mest, han eller jag? Ja du har säkert rätt…

Flagga i topp

Snacka om möteslocation 😉 Eller vad säger du?

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..