ANNONS

Gabriels stundentbal

/

Det var dags för studentbal och känner du hon den där Fnulan som tutar så fort det är något känsligt. Och känner du han som ger allt och alltid är på topphumör? Ja, det är jag och min son Gabriel jag skriver om.
Igår var det dags för Spykens studentbal och jag var där såklart. Det är en stor, högtidlig och fantastisk kväll för de som tar studenten. Så fint och fullt av tradition. Kvällens röda matta fylls med parfym, glitter, hårspray, gele och glada ungdomar. 

Studentbal

Vädret visade sig från sin bästa sida och publiken var på plats redan 16:30. Alla föräldrar stod beredda med sina kameror och näsdukar.

Cornelia och Elise höll sig i skuggan tills Gabriel kom fram och sa hej. Mira ville verkligen inte åka dit så hon stannade hemma med pappa istället.


Sen kom han, min lille påg. Ganska glad i hågen och säkert inte helt nykter heller.

Gabriel hade Hanna som baldejt. Vilken gullig och rar tjej och enligt mig vackrast på röda mattan ❤️.

Gabriels bästisar sedan långt tillbaka Axel och GK, dom är även våra grannar.

Så högtidligt så….

Kvällen var bara ung och alla var uppklädda och fina för att fira sina sista dagar som klasskamrater. Det är verkligen ett minne för livet.

Viktor och fantastiskt vackra Matilda som är en nära vän till Gabriel ❤️

Här är grabbarna grus från Gabriels klass och dom ställde gladeligen upp på foto när mamma Fnulan kom. Säg hej till; Emil, Calle, Gabriel, Lo, Viktor, Noah och Alex
Kvällen var ung när vi lämnade över AF borgen till de blivande studenterna. Och med tanke på att Gabriel vaknade 18:00 här ikväll så hade dom nog en ganska trevlig kväll….

5
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00