--- INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR---

Nu är jag hemma från Göteborg och helgens workshop. Jag ska berätta mer sen men vill spendera kärlekstid med de mina innan jag grottar ner mig i fotoredigering och sammanställning av hela upplevelsen.

Jag är barnsligt förtjust i Göteborg som stad och har alltid varit. Den fantastiska dialekten och de göööööörgooa, hjärtliga och älskliga invånarna gör så att man kan tänka sig att  bada i räkspadet från deras goda skaldjur. Du ska däremot veta att jag är LIVRÄDD för spårvagnar, på riktigt RÄDD. Emelie höll på att skratta ihjäl sig när jag smög runt på gatorna som en helt förskrämd och rädd liten hare. Hon fattade snabbt att jag var rädd för dom där odjuren på räls. Är det vanligt att turister är rädda för spårvagnar?

Jag fick fota vackra Christel igår och Emelie var snabb att fota oss =)

MEN, det är inte det som är dåligt men Göteborg, det är en helt annan sak. Det är KAFFET. Alltså det är INTE gott och det går INTE att dricka. Sedan jag kom hem har jag druckit fyra muggar av mitt rävgift Zoegas skånerost =) Det är grejer det.

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och vattna blommorna och klia mig i naveln,
Kärlek och Respekt darlings.

Så länge jag myser får du shoppa loss på billiga skor på Ellos! Vassego! Love Ellos Rea, skorna nedan är från 30% rabatt.

Sko 1 hittar du HÄR
Sko 2 hittar du HÄR (även sko 3, välj bara annan färg)
Sko 3 hittar du HÄR (även sko 5, välj bara annan färg)

Sko 1 hittar du HÄR
Sko 2 hittar du HÄR
Sko 3 hittar du HÄR
Sko 4 hittar du HÄR
Sko 5 hittar du HÄR

LOADING..