Gårdagens Mira kontra trött mamma Malin

– Mira ska vi bada?, frågar jag
– Nä mamma jag vill se en film med dig, svarar Mira
– Men det är risk för att jag somnar om vi ser film Mira
– Får jag ta en glass då?
– Jag vet ju inte om du tar en glass om jag somnar?

– Vi kan se film mamma…

Okej… Hur tolkar man det? Kontentan av det hela var i alla fall att jag somnade och Mira åt en glass. Smart drag av oss båda anser jag… Win Win…

På tal om bad, jag tycker att jag lyckades fota ett fint foto när Elise badade första gången hemma hos mormor. Nej det var inte i poolen…

Detta fina fotot tog Cornelia

  1. Stopp och belägg…. Nu får vi nog hålla oss i skinnet lite granna.. Det du skriver är så förnedrande och kränkande så jag ber att du aldrig mer skriver en kommentar i min blogg.. Jag väljer att inte ens visa din kommentar, sån skit hör inte hemma hos mig och mina barn och barnbarn ska inte behöva se vilken idioti du skriver. Din synsätt på ”underklass” hör inte inne på min blogg där ALLA får vara som dom är. Om någon borde gå och utbilda sig en termin eller två så som du ordinerar till diverse personer borde fasiken du själv göra. Du har inget vett i skallen och är totalt pantad, på riktigt!
   Fy farao för dig, du var mig en vidrig människa.. Ta mej fan att du ska skämmas med dina påhopp och idiotiska uttalande. PUNKT.

 1. Hej Fina Fnulan….
  Bra att Du tog bort kommentaren oavsett vad elakt och kränkande det stod….och väldigt fint skrivet att vi alla är som vi är….
  Det är det som är det fina och vackra med Din blogg att ALLA kan känna sig välkomna💕.
  Tack för att Du delar med Dig (och Din familj) av högt, lågt, roligt, tråkigt, funderingar, recept och inte att förglömma härliga foto och Mira’s Corner😍.
  Kramar Mettan & gänget i Mö med omnejd💞

  1. Åh det är sällan jag blir så rosenrasande som jag blev idag när jag läste kommentaren. GRRRRR…. Ingen ska skriva nedlåtande saker om andra i MIN blogg. Mina fina läsare ska inte få ta sån skit. Blääää…
   TACK själv och jag är så glad att ni är så många fina här inne. Som du Mettan och gänget i Mö!!!
   PUSS

 2. Nu har jag missat nånting, och lika bra är det, för jag kan också bli både arg och ledsen å andras vägnar. Det är BRA att ni ryter ifrån, bloggare/influencers. Jag är fostrad som så att har man inget snällt att säga så bör man hålla käft!
  Jag läser bloggar som sprider glädje och omtanke och då bjuder jag själv på detsamma som läsare. Fortsätt som du gjort hittills så ska du se att det är det bästa för alla. Och de som inte gillar det kan dra nånannanstans. Säger som Grynet – Ta ingen skit!
  Kram 💕

 3. Men vad skönt att vi slapp läsa nån vidrig kommentar.
  Vad är det med en del ? Använda bloggar för kränkande och fula kommentarer.

  Vad go´ hon är lilla Elise.

  Hälsningar Skåne.

 4. Jag tror det finns många olyckliga människor som sitter bakom sina skärmar och skriver.Det är rätt tragiskt att vuxna människor måste mobba. Men jag tror endel mår bra av att vara elaka,men det är nog mest bara avundsjuka .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..