---Inlägget innehåller en annonslänk---

Eller ?
Spanx alltså, bästa uppfinningen till mig med härliga kakvolanger. Däremot så nej, det är inte alltid bra. Jag hinner nästan kissa på mig innan spankfodralet har kommit av. Och jag hinner bli kissnödig på nytt innan den ens är på igen. 

Jag är fullt medveten om att det finns ett ”kisshål” men jag klarar inte av att inte ha trosor. Det känns alldeles för sexigt och snuskigt att gå troslös . Och vad hade min pappa sagt om han visste att hans lilla dotter (Mauset som han kallar mig) inte har trosor på sig?

Men gudarna ska veta att Spanx gör under för figuren. Var beredd på att inte kunna andas och äta bara. För mig är det värt det så länge jag är snygg för en kväll =)

Vet du inte vad Spanx är? Det är som en modern korsett och ser fruktansvärd ut när du tar på dig den men den gör att volanger och annat överflöd inte syns. Det är alltså guds gåva till såna som mig är lite ”ytlig”. Du kan hitta det HÄR om du vill se bilder.

Säg inte det till någon att jag använder det bara 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..