Gabriel, Babel Bååth
Du ska inte få något känslosamt tal av mig som mamma, det där sköter din syster ska du se. Nä av mig ska du få ett tal som jag tycker passar dig. Ett humoristiskt och kärleksfullt tal. För är det två ord som beskriver dig så är det just det: humor och kärlek.

Eller vänta det finns två ord till, allt eller inget. NEJ vänta, det finns också glad eller arg, du saknar ju ett mellanläge när det gäller humöret ;). Svart eller vitt min son, det är din melodi.

Du är ju envis som synden som har straffat din mamma (och mormor) många gånger. Ni alla som vill veta kan ju höra med henne hur det var att köpa skor till Babel Bååth. Det var värre än nåt annat vi upplevt din mormor och jag.
Det finns ett bra citat som beskriver dig också; 
– Även om du har rätt innebär det inte att JAG har fel. 
Jaja envis eller ej så är du ju faktiskt den som hjälpte den fulla vännen (kanske sitter han här) när alla andra drog. Du blev Veberöds hjälte 2017 för att stå upp för någon som var svagare.
Men framför allt är du en Lillebror, en storebror, en morbror och en otroligt älskad son och barbason.

Vad ska du bli när du blir stor hjärtat?
Jag hade gärna velat att du arbetar med människor, det är många som behöver en Gabriel i sitt liv. Nä faktiskt så behöver ALLA behöver en Gabriel.
Alla som träffar dig ÄLSKAR dig, jag hoppas att du ser hur fin du är och älskar dig själv lika mycket som alla andra.

Hur gammal du än är så kommer du alltid att vara min lilla son, min prins, han som bajsar pokemonbollar, driver mig till vansinnet genom att sno alla mina skålar och skedar för att gömma dom under sängen, byter musik så fort han kommer i närheten och alltid bajsar när det är dags för mat (eller hjälpa till…)
Du kommer att bli något, det vet jag med säkerhet. En älskad man, en lojal arbetskamrat, en kärleksfull pappa, den pålitliga vännen och allt det där. För Gabriel man kan bara älska dig, du är genuint god och kärleksfull. Du är unik.

Lycka till med allt du tar dig för i framtiden. Jag lovar att alltid stötta dig tillsammans med Fredrik. Vi fångar dig om du någon gång faller.

 1. Masale skriver:

  Men åh – vilket fint inlägg. Så fint du beskriver hans stora dag. Ni är en stor härlig familj överfulla med kärlek o respekt för varandra, och det är det som är viktigast här i livet.

  Grattis till studenten!

  Kram

  1. fnulan skriver:

   Tack fina Masale =)))) KRAM

 2. Annica skriver:

  Åh, såå vackert tal, mycket kärlek och humor 🙂

 3. Min son tog också studenten för en vecka sedan.
  Min lilla stora son.

  Jag är nu som jag är och att hålla tal är inte min grej, jag gråter och snorar och skäms, så det blev en skål och så långt kom vi innan jag kände klumpen i halsen igen.
  Jag är den där pinsamma morsan tydligen.
  De växer upp så fort så det gör så ont och jag är så stolt att jag skulle kunna spricka.
  Nu har jag ytterligare tre barn men det dröjer 6 år, 11 år och 16 år innan de tar studenten. När liten går ut står vi där, jag o hennes farsa med käpp och rollator, och hurrar.

  Hjärtat är fullt.

  1. fnulan skriver:

   JAAAA hjärtat bara svämmar över eller hur!!! Så härligt underbart. Jag tror inte att talet är viktigt, det viktigaste är att dom ser vår kärlek med riktiga känslor. Du är grym!! KRAM

 4. Agneta skriver:

  Men så fint.
  Vi läsare känner honom ju mest som vampyren i källaren. 🤗

  1. fnulan skriver:

   Hahhaha eller hur!!!! Nu fick du veta hur fin han är och att han bajsade pokemonbollar när han var liten =) KRAM

 5. Lollo skriver:

  Wow vilket fint tal! Du är superduktig på att skriva verkligen:)

  1. fnulan skriver:

   TACK!!! Men när jag talade så svävade jag ju ut lite mer såklart. Svårt att skriva tal när det är så mycket känslor.. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..