ANNONS

Tal till Gabriel

/

Gabriel, Babel Bååth
Du ska inte få något känslosamt tal av mig som mamma, det där sköter din syster ska du se. Nä av mig ska du få ett tal som jag tycker passar dig. Ett humoristiskt och kärleksfullt tal. För är det två ord som beskriver dig så är det just det: humor och kärlek.

Eller vänta det finns två ord till, allt eller inget. NEJ vänta, det finns också glad eller arg, du saknar ju ett mellanläge när det gäller humöret ;). Svart eller vitt min son, det är din melodi.

Du är ju envis som synden som har straffat din mamma (och mormor) många gånger. Ni alla som vill veta kan ju höra med henne hur det var att köpa skor till Babel Bååth. Det var värre än nåt annat vi upplevt din mormor och jag.
Det finns ett bra citat som beskriver dig också; 
– Även om du har rätt innebär det inte att JAG har fel. 
Jaja envis eller ej så är du ju faktiskt den som hjälpte den fulla vännen (kanske sitter han här) när alla andra drog. Du blev Veberöds hjälte 2017 för att stå upp för någon som var svagare.
Men framför allt är du en Lillebror, en storebror, en morbror och en otroligt älskad son och barbason.

Vad ska du bli när du blir stor hjärtat?
Jag hade gärna velat att du arbetar med människor, det är många som behöver en Gabriel i sitt liv. Nä faktiskt så behöver ALLA behöver en Gabriel.
Alla som träffar dig ÄLSKAR dig, jag hoppas att du ser hur fin du är och älskar dig själv lika mycket som alla andra.

Hur gammal du än är så kommer du alltid att vara min lilla son, min prins, han som bajsar pokemonbollar, driver mig till vansinnet genom att sno alla mina skålar och skedar för att gömma dom under sängen, byter musik så fort han kommer i närheten och alltid bajsar när det är dags för mat (eller hjälpa till…)
Du kommer att bli något, det vet jag med säkerhet. En älskad man, en lojal arbetskamrat, en kärleksfull pappa, den pålitliga vännen och allt det där. För Gabriel man kan bara älska dig, du är genuint god och kärleksfull. Du är unik.

Lycka till med allt du tar dig för i framtiden. Jag lovar att alltid stötta dig tillsammans med Fredrik. Vi fångar dig om du någon gång faller.

20
37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00