ANNONS

Gabriels student

/

Hur skriver jag om en så fantastisk dag, Gabriels student, som den jag var med om i torsdags? Och vi ska inte snacka om huvudrollsinnehavaren av dagen hur han hade det.
Jag har varit på många studenter i mitt liv men jag har ALDRIG någonsin upplevt någon gladare och mer känsloladdad studentfirare. Världens varmaste och kärleksfullaste Gabriel. Jag önskar att hela världen fick uppleva din glädje och stolthet denna dag.
Det var en dag med många känslor, både bra och mindre bra. Alla vi som var där älskar och hyllar dig, världens vackraste pojk. Vi skulle aldrig missa att fira din stora dag.

Bara Gabriel kom upp från källaren så började denna mamman tjuta av stolthet.

På morgonen drog han iväg för att träffa kompisarna på en Champagnefrulle i Botaniska trädgården i Lund. Jag tyckte att det skramlade i hans väska men det var tydligen bara vatten enligt hans storasyster. Så skönt att man kan lita på sina barn ;).

Och vi kan säga att han var minst sagt taggad till tusen, spänd och förväntansfull

Nästan hela familjen var på plats på Spyken. Och bara vi kom dit tjöt jag igen.. Och har du sett hur glad en student är när den kommer utspringande vet vilken jäkla känsla det är. Gabriel var helt i extas, han skrattade, grät, dansade och hoppade. Mamman gjorde detsamma!!

Svettig, full, hes, lycklig och så glad fick jag krama om min älskade unge. Jag kan lova dig att han hade den allra största skylten =)

Så stolta systrar som firar sin fina bror

Sen var det dags för åkturen med flaket. ATT MAN INTE FICK HAKA PÅ!!

Vi gäster samlades i Veberöd på ”Gåsapågen” med bubbel, snacks, vänner och de delar av släkten.

Kusin Filip körde racer cabbe och lämnade av honom full och gla´

Jag hade gjort ett bildspel till honom som han älskade ❤️

Som vanligt hade vi Romelebygdens caterings mat. Den bästa!

Gabriels bästa vänner kom, här är Felix som tar hand om studenten

Det blev en del tal och känslosamma tårar..
Gabriel hade själv skrivit ett tal till några av oss som var på plats. Alltså den ungen. Så älskvärd och fin. Mira blev så stolt att hon hade en egen punkt på Gabriels topp 12 lista.

Stolt…

Detta är Anton som varit som en extra son för mig. Lika tuff han ser ut med tatueringar och stora ringar i öronen, lika mjuk och fin är han inombords.

Filipa och Alexandra kom och förgyllde vår kväll med sin närvaro

Kusinerna som ofta spexar =)

Gabriels två fina mostrar och även gudmödrar. De båda betyder väldigt mycket för honom, det gör mig så glad för jag har också en särskild relation i hjärtat med min moster.

Mormor Bodil fixar alltid tårtorna till barnbarnen. Gabriel beställde en jordgubbstårta. Och det blev en HEL över eftersom det var många som skulle komma som inte kom tyvärr..

Dessa två killar, Sebbe och Melvin. Dom har alltid funnits i Gabriels liv. SÅ fina och artiga vänner som betyder mycket för mig att Gabriel har i sitt liv.
Sebbe höll ett tal som Melvin avslutade med sång. Och den killen, HAN KAN SJUNGA! Du kanske har sett honom i Idol?

Kvällens känslosammaste tal stod älsklingen för… Vad som sades spelar ingen roll, men det var så mycket kärlek, respekt och mening. Tack Fredrik för att du är den du är till Gabriel (och Cornelia).

Festen fortsatte men till slut såg vi hur ögonen började sluta sig försiktigt på den där studenten. Klockan 22 hade morbror Jimmy sagt men han höll ut lite längre än så. Vid halv tolv var det dags att han skulle bestämma sig, gå ut eller åka hem.
Vi gav honom ett alternativ, vi kör dig hem så du får känna efter annars hade vi kört honom till Lund om han ville ut.
Resultatet… Han satte sig i bilen och innan vi hade stängt våra bildörrar hörde vi en snarkade studenthjälte i baksätet. Han vaknade till liv ett dygn senare.
Det är bra betyg för en fantastisk dag, Gabriels dag

7
22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00