–INLÄGGET ÄR GJORT I SAMBAND MED EN PRESSRESA TILLSAMMANS MED VISIT DENMARK-JYLLAND. UTAN KRAV PÅ MOTPRESTATION—

LANDAT, inte på Billunds flygplats med dock på Pilestien 229 som ligger på Lalandia och detta fina stugområde. Det tog cirka 3,5 timme hit att köra från Veberöd. Nu har vi inte hunnit titta så mycket på området men jag kan i alla fall visa hur vi bor! Jag kommer att tipsa dig om allt som kan maxa din resa till området Lalandia-Givskud Zoo-Legoland och Lego house.

Vi börjar med vårt fina hus som är för sex personer och heter ”Design plus 6”. Du kan läsa mer om det HÄR. Det är så lyxigt ju! Knip mig i armen är du snäll…


Välkommen in till oss och vårt lilla lyxiga hus, ser du vilket trevligt välkomnande då? Vi (läs mannen….) satte igång direkt med att bädda sängarna och vi (läs mannen) fixade lite korv med bröd. Ser du på bilden nedan, mina påsar under ögonen? Dom är där av en anledning. Denna kvinna är trött och sliten.

Kolla in Mira och Paulina och deras reaktion när dom fick se huset, bilden säger mycket eller hur? Mira gapade som om hon aldrig sett något finare.
Men det är verkligen fint! Tre stora sovrum och ett perfekt rum till småbarnsfamiljen med spjälsång och skötbord.

Det är supermodernt och snyggt! Jag skulle kunna tänka mig att flytta in här faktiskt. Öppen planlösning och fullt utrustat för att kunna njuta i tre dagar.

Det finns en köksö med stolar för två, diskmaskin, ugn, kyl, frys och ja… allt typ..

Snyggt inrett är det minsann. Danskarna kan det där med inredning och arkitektur.

Vi har ett sovrum med två enkelsängar, två rum med dubbelsängar och som sagt allt för den lilla familjen.
Mira dog av lycka när jag sa att vi hade spapool i stugan. Då tänkte jag bara för mig själv:
– Vänta du lilla gumman tills du får se vad som finns inne på Lalandia!

Vi har två uteplatser som tillhör stugan, jag hoppas att vädret blir bättre imorgon så att vi kan njuta lite mer av våra semesterkvällar.
Och en sak till, här finns minsann både tvättmaskin och torktumlare! Vilken tur så att jag kan sätta mannen i arbete istället för att titta på fotboll 🤪

  1. Så fin stuga! Förstår att ni lär trivas som fisken i vattnet 😉

  2. Åh de är så fina! Där har vi också bott. Så mysigt ni ska ha det.
    Jag är också trött. Trött långt in i själen. Känns som om jag jobbar dygnet runt. Märker det själv att jag nästan börjar arbetsvägra för mig själv 😂
    Njut av ledighet och mys med barnen ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..