Nu ligger vi här i en lyxig semesterlägenhet i vackra Ebeltoft på Djursland och det är bara mannen och jag som ”myser” med fotbollsmatchen. Mira har däckat, Cornelia, Rasmus, Elise och Paulina har åkt hemåt till Sverige. Vi har spenderat dagen på Lego house och Ree Park Safari så vi är helt slut.

Vi landade i Ebeltoft vid 17 tiden och hämtade ut nycklarna på Novasol så att vi kunde komma tillrätta.

Lägenheten ligger precis vid Ebeltoft strand med utsikt mot Fregatten som jag och Mira besökt tidigare, du kan läsa om besöket HÄR. När Mira såg var vi skulle bo skrek hon av glädje eftersom hon mindes vårt senaste besök här. Jag ska se om vi hinner med glasmuseet igen för det minns hon mycket väl.

Det är första gången vi bor in oss i någon annans ”stuga”, men det känns hemtrevligt, mysigt och det är så himla lyxigt.

Det första Mira gjorde var att slänga upp terassdörren och springa ut mot havet.
Jag låter bilderna tala för sig själv. Nu är det semester.

 

Jag bad henne titta mig men då sa hon
– Mamma det är jag som är modellen just nu på bilden, då vill jag bestämma..

Fregatten ser du i bakgrunden =)

Mira sover som en stock och förbereder sig för massor av kul på Djurs Sommerland i morgon. Jag ska ta igen lite sömn för jag var mormor i natt och tog Elise så att föräldrarna fick sova en hel natt utan att behöva vakna. Kontentan av det blev att jag inte sov alls haha..

PUSS och förlåt för att jag inte svarar på kommentarer just nu, men jag prioriterar annat. Jag har cirka 600 foton att gå igenom men ikväll vill jag bara vara med min älskade man. ❤️❤️

 

 

 1. Eva N skriver:

  Det ser härligt ut! Heja Mira! 🙂

 2. Jenny skriver:

  Du gör helt rätt som njuter av semestern. Håller med Mira, hon bestämmer då det är hon som är modellen 😀
  Kram💕

  1. fnulan skriver:

   Hahha ja hon har rätt den lilla raringen. KRAM

  1. fnulan skriver:

   Jaaa jag har alltid drömt om en stuga precis vid havet. Jag undrar om jag får det någongång 🙁 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..