ANNONS

Skallerup och att äta godis i Danmark

/
–INLÄGGET ÄR GJORT I SAMBAND MED EN PRESSRESA TILLSAMMANS MED VISIT DENMARK UTAN KRAV PÅ MOTPRESTATION—-

Hej vännen, är jag jobbig som bara slänger ur mig en massa underbara grejer vi är med om? Jag ska säga att det går i en rasande takt så det är inte så mycket av en semester för mig inte, men för Mira är det en dröm. Och nu ska vi prata godis också.
Nu har vi hamnat på norra Nordjylland och Skallerup Seaside resort. Jag kommer att berätta mer efterhand men vill ju bara få säga hej till dig.

Vi ska i alla fall prata godis… Är du dansk så hoppas jag att du inte gillar godis. Det är SVINDYRT här… Lösvikten ligger på cirka 11,95 kr/hg DKK och det är ungefär 17 kr hg i svenska pengar. Förut hade Danmark en socker- och fettskatt men den är borta nu men priserna är fortfarande SKYhöga.
Det är bra… väldigt bra… Men är du en sockerråtta som mig köper du i alla fall godis och blir bara ännu fattigare =).
Och kolla här hur man tar godiset på lösvikten- med plasthandskar. Det kändes så himla fel haha.

När vi kom fram till Skallerup vid 15 igår var det lek och aktivitet med en gång (förutom mellan 16-18 ;)) Här finns MASSOR att göra och ska vi hinna något på 1,5 dag är det minsann att gasa igång direkt. Vi gick all in och tog alla lekplatser vi såg på vägen till det stora aktivitetscentret.

Här finns en helt otrolig djungelstig! Det var inte den korta precis… Superfint gjort och jag kan inte minnas att jag sett den förut. Det är det jag älskar med Skallerup, det uppmuntrar till fysiska aktiviteter för hela familjen.

Alltså denna lekplatsen är GIGANTISKT med fotbollsplan,beachvolleyplan, boulebana, skatepark, multibana, tennisbana, studsmattor, klätterställning och annan massa lek.

På kvällen spelade vi bowling, det kostade 169 DKK innan klockan 21.00 och du bokar lätt på nätet och betalar vid utcheckning. Mira hade en egen lite ööö härlig bowlingstil =) Kolla han i bakgrunden till höger.

På kvällen visade sig himlen från sin bästa sida… Alltså MAGISKT!
Nu ska vi ner en runda till stranden, göra karameller i den kreativa verkstaden, klättra klättervägg, besöka bondgården, leka i leklandet, testa badminton, spela minigolf, biljardfotboll, bada i vattenlandet och gå på rullskridsko disco.. Så du förstår nog att det är fullt upp, minst sagt!

4
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00