ANNONS

Djurs sommerland- Nordens största!

/

–INLÄGGET ÄR GJORT I SAMBAND MED EN PRESSRESA TILLSAMMANS MED VISIT DENMARK UTAN KRAV PÅ MOTPRESTATION—-

Älskade Djursland och Djurs Sommerland. Det var en glädje att få komma tillbaka och spendera en dag i den största parken i Norden och prisbelönta sommarlandet som jag och Mira har besökt vid två tillfällen tidigare. Varje gång vi är där så ser och upplever jag nya saker. Det är nog lite så också att med Miras växande ålder så har det blivit annan fokus och andra  aktiviteter.
Jag hade mer än gärna varit här ett par dagar och bott i en stuga i anslutning till parken. Du måste förstå att Sommarlandet är STORT. GIGANTISKT. Här ser du inte allt folk som strömmade in vid entrén. Alla bara försvinner och det är b ara du och alla härligheter i parken!
Se så hoppa ombord, nu tar jag dig till Djurs Sommerland.
Låt mig visa parken som fått utmärkelsen ”Nordens bästa sommarland” fyra gånger. Även den största i Norden. Det bär respekt med sig.

Djurs Sommerland
Välkomna in till Djursland Sommerland! 

Djursland består av flera temaparker- Afrika, Asien, Bondgården, Vikingland, Piratland, Badland och vanliga lekplatser. Och det är STORA områden, man ser inte folket, man ser bara bilarna när man kommer dit. Jag misstänker att det säkert var mindre folk denna dag eftersom det var dagen efter St Hans, Danskarnas midsommar. Tjejen i restaurangen sa att många danskar var hemma och ”vilade” sig 😉

En stor eloge till den FANTASTISKA personalen som lever sin roll i de olika temaparkerna. Alla har ett bra bemötande till alla besökarna och ser till att det blir ett fint minne för livet. Och där var mycket personal!

Detta bara ÄLSKADE jag! Kolla vad du kan köpa för snacks!!! BRA TÄNK!!!

Självklart kan du köpa mat på plats också, däremot så är det superenkelt att ta med egen mat för där är massor av områden som bjuder in picknick eller att grilla lite korv. Alla grillarna är tända klockan 12.

Jag åt revben och blev helt till mig så goda dom var. MUMS MUMS MUMS.
Annars finns det allt möjligt att äta, vad sägs om Pizza buffé? Eller varför inte Mexikansk buffé? Det är bara att välja och vraka.

Jag älskar bondgårdsområdet. Det är så fint och välskött och de mindre barnen stormtrivs.

Och TACK TACK TACK för att vi slipper alla skitlotterier etc… Det är dom duktiga på att undvika i Danmark!
Men en annan sak… Ljudet.. Det är inte en massa hemska ljud och trängsel. Det är en dröm för mig med tinnitus och klaustrofobi..

Djursland är inte bara en massa karuseller utan det är verkligen aktivitet det bjuds på. Här kan barnen blåsa JÄTTE såpbubblor, hoppa studsmattor, klättra, leka på stora lekplatsen, cyklar och gå Djungelstien. Jag har säkert glömt något.

Mira älskade såpbubblorna och det gjorde hennes pappa också =) Jag trodde aldrig att jag skulle få dom där ifrån.

Djungelstien hade jag inte sett förut. Jag vet inte om den var ny eller jag missat den de två förra gångerna vi varit där. Som sagt, området är stort så det är lätt att missa något. Därför rekommenderar jag dig verkligen att åka dit och vara där i två dagar.

Det syns att Mira trivs va?
Inträde till Djurs Sommerland kostar en dag 285 DKK och två dagar 435 DKK men då ingår ALLT. Du behöver inte köpa åkpass eller nåt, du går in och njuter av din dag.
OBS, har du en funktionsnedsättning ska du gå till informationen för då får din ledsagare följa med dig in gratis i parken.

Varje gång jag kommit dit har det varit någon nyhet, i år var det Safaribussen och Djungel rally. En sak som mannen och jag var rörande överens om är att planeringen av parken är OUTSTANDING. Som till exempel dessa två nya åkattraktioner ovan ligger sidan om den stora Berg- och dalbanan ”Dragekongen”. Det gör besöket så mycket smidigare för familjen med barn i blandad ålder. Då kan de stora stå i kö eller åka de stora banorna och de små kan roa sig med sina.
Som när jag åkte alla värstingar kunde mannen och Mira roa sig precis sidan om.

Jag åker ALLA berg- och dalbanor men sätt mig inte i en karusell som snurrar, då dör jag typ. Mira åker ALLT.

Djurs Sommerland är FULLT av åkattraktioner, SEXTIO sammanlagt, och så mycket som FYRA värsting berg- och dalbanor. Jag var helt i extas och sprang från den ena till den andra som alla andra tonåringar. Juvelen är så sjukt kul, 1 km lång och drar iväg i 85 km i timmen medans du sitter som om du kör en motorcykel. Känsla i den minsann.

En absolut favorit är Juvelen. Jag LÄNGTADE efter att få åka den igen.

Detta är ”DrageKongen” och den är skitball, det är Europas snabbaste och längsta 825 meter i sin kategori. Det är drag i den minst sagt!
Sen är min favorit helt klart Piraten, jäklar i hoppet vad den är kul och den går i 90 km i timmen. Alltså den åkte jag fyra gånger. Den har blivit korad till en av världens bästa berg och dalbanor. Jag fattar varför =). Danmarks snabbast och största minsann.

Om det nu inte räcker med alla karuseller så finns det naturligtvis ett badland också. Jag säger det igen, en dag är inte tillräckligt. Hitta en boende och stanna över!

Mannen passade på att vila en stund och Mira badade såklart.

TACK för ert tänk på barnsäkerhet!!! Me like alot!

Ja hörrö du… Djurs Sommerland är helt fantastiskt. Jag förstår att de har fått många utmärkelser för det är verkligen tipp topp och massor att göra för ALLA.
Ja hörrö du… Jag ska tillbaka, snart!

4
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00