ANNONS

God rabarberpaj

/

Gud så god rabarberpaj!
Jag drog ju av lite av mina rabarber och fixade till en paj. Mums vad den blev god. Jag gjorde en ”vad-jag-har-hemma-paj” och lyckades faktiskt. Tjohoooo! Har du något favoritrecept? Du får gärna dela med dig, eller länka till din blogg!

Några stjälkar rabarber, två äpple och tre dl frusna hallon. Det blev skitagott och hela formen tömdes i ett naffs tillsammans med lite vaniljkräm och vaniljglass.
Jag blandade bären-frukten med 1 msk potatismjöl, 8 msk socker och 2 tsk kanel.

Nu drar vi till Sommarlovsmorgon så får du baka paj så länge jag är där.

rabarberpaj

Smulpajen freestylar jag alltid med. Det jag har i är redigt smör, socker, mjöl, havregryn och lite ljus sirap. Det ska bli en GOD blandning av allt möjligt, lite som smak av chokladbollssmet utan kakao och kaffe i.

225 grader och tiden är tills det bubblar gott i formen och den härliga doften sprider sig i hela huset. Den goda smulpajen ska ha en fin brun färg.

Jag vill alltid ha vaniljkräm till, Mira glass och mannen vaniljvisp. Eller tar man alla tre om man vill det eller har svårt för att välja =)

6
11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00