ANNONS

Sommarlovsmorgon

/

Ett bra familjetips- åk till Sommarlovsmorgon! Det är så uppskattat av barnen och det blir en mysig utflykt. I måndags var vi där och de trötta och överraskade barnen var så lyckliga. Innan vi åkte hade jag många funderingar på hur det fungerade så jag tänkte att jag kan ju faktiskt tipsa dig om du undrar samma saker =).
Inspelningarna sker på Beijers Park i Malmö, det finns en parkering direkt sidan om men med ganska få platser. Det kostar inget inträde utan alla får komma gratis.

Vi var på plats halv 8 och fick platser längst fram. Vid 8 började ”kullen” fyllas på ordentligt. När vi kollade på Benjamin Ingrosso kom vi också halv 8 tid men då fick vi sitta högst upp på kullen. Så vill du få bra plats när det är en artist hade jag varit på plats senast klockan 7. Några hade varit på plats redan kl. 6 nu i måndags. JISSES…

Avsnittet som spelades in när vi var där på måndagen visades på tv på tisdagen. Så vill du eller barnen se en speciell artist är det alltså torsdagen som gäller för er.
Ta med frukosten, bred ut filten och njut av kvalitetstid med familjen. Klockan 8 börjar repetitionerna av det som ska spelas in, klockan 9 börjar inspelningen av programmet. Det tog slut cirka klockan 10 och efteråt fick barnen träffa sina idoler- programledarna.

Detta är en häftig folkfest och fantastiskt att det är gratis. Alla kan få vara med. Härliga Malmö Stad! Och i publiken var det faktiskt mest besökare som kommit långväga för att vara med.
Är det något jag missat att informera om? Hojta så lägger jag i så fall till.

Frukost i det gröna =)

Ser du, vi satt väldigt bra, det var Mira som valde dessa fantastiska platser =)

Det är så underbart hur programledarna interagerar med barnen i publiken! Alla är stjärnor på plats.

Sen kom den här besten på besök, Sommarlovsskuggan. Gud vad den älskas och hatas av barnen =)

Sen började inspelningen och vi hade det jättetrevligt. Det roligaste var ju att faktiskt se det sen dagen efter.

8
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00