ANNONS

Ställ inte in!

/

Slarvpottan online! Äsch vad är bloggen värd när det är sol och familjetid. Verkligen NADA. Livet är härligt och prioriteringarna bättre än någonsin.
I tisdags var det blondinträff hemma hos Jenny. Hon bjöd in på lite tapas och god alkoholhaltig dryck.
Hur perfekt är inte det då? Att träffas mitt i veckan och bara umgås utan pretentioner och krav.
Jag är så otroligt dålig på det och det är lika motigt för min del som att komma iväg på träning. Efteråt mår jag så bra och tänker,
– Oh vad underbart, varför gör jag inte detta oftare?
Jo, därför att min hjärna är den lataste och bekvämaste på denna jord och jag har en tumme som sitter fast i rumpan. Och jag älskar att vara hemma med familjen. ÄLSKAR!

Men…… som stresscoach är det det jag ordinerar till alla andra, STÄLL ALDRIG IN DEJTEN MED VÄNNERNA! Precis som med träning ger det dig en massa härliga feelgood hormoner. Så jag tränar på att sluta avboka i sista minuten. Jag ska bli bättre på det där.

Tack till de bästa tjejerna som får mig att slappna av och må så bra.. ❤️ Ni är bäst

Härliga gänget men några saknades men så är det mitt i sommaren. Sofie, Jenny, Jenny, Camilla och Christina. Fina blondiner är dom allt och deras hjärtan är lika rött som deras hår är blont.

Jenny hade fixat en massa massa gott att smaska på men dag efter skickade hon en bild på grejer hon glömt att plocka fram. Hahaha!

Tack tjejerna ni är bäst och jag älskar att skvallra med er! Gud vad vi vet mycket om alla andra 😉 Och gud vad andra säkert vet mycket om oss.

0
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00