För min del började fredagen den 13:e med ett besök hos tandläkaren för att få satt tillbaka min tand. NEJ, tandfen kom INTE på natten 🙁
Sen var det raka vägen till min hudterapeut Emilia i Malmö och hon var så elak och tvingade mig att ligga still i 1,5 timme. Jag ska berätta vad Emilia hittade på sen men först ska du få se annat.
Därefter åkte jag och Mira till Systrarna på Solhjulet på myslunch och på kvällen åt vi en sjukt god middag mannen bjöd på- köttfärslimpa tillagad på grillen!
Så nej, min fredagen den 13 blev en helt fantastisk dag =)
Hur var din? Brukar du drabbas av otur?

Vårt favoritställe i Veberöd, Systrarna på Solhjulet. Jag ska ta med min fin-kameran dit en dag så ska du få se finare bilder.

Varje år man kommer dit har dom hittat på något nytt! Jag ÄLSKAR att vara där!!!

Mira smaskade i sig pannkakor och jag en färgglad och god grekisk sallad.

Jag har upptäckt att Miras ögon börjar bli mer och mer blågröna som mannens. Söt är hon i alla fall.. Kärlekstösen min.
Hon har precis fått ett jättekul modelluppdrag som vi ska åka iväg på om två veckor. Som du säkert ser så gillar hon kameran =)

Men fatta så gott!!!! Baconlindad köttfärslimpa som tillagades på grillen och till den hade vi potatis och världens godaste sås som Mira gärna äter med sked om hon får. Receptet hittar du HÄR.

 1. Den här fredagen den 13:e var vi och pussade på valpar 😍, så det var en riktigt bra dag även om det var alldeles för varmt för att jag ska må bra…. Kramar

 2. Mysigt det verkar på mststället nu har så nära.
  Köttfärslimpa är bland det bästa jag vet. Mums!
  Vill önska Mira att hon ska ha så kul ”på jobbet”
  Kram!

 3. Inger skriver:

  För mig är inte fredagen den 13e en otursdag eftersom jag är född just fredagen den 13e och i går var det dags att fira med rätt dag och datum.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..