--Inlägget innehåller annonslänk--

Nu har jag varit vaken i 5 nätter och nu börjar jag bli galen. På riktigt galen. I natt tog jag till och med en sömntablett för att jag kände att jag MÅSTE sova men det hjälpte inte ett skit, tvärtom.. Då var jag så trött men allt i kroppen rusade vidare.

Vet du en skithemsk sak, det känns som att jag har myrkrypningar i huvudet, under skinnet och ovanför ena ögat.
På riktigt har det känts som att jag har en mask under skinnet som kryper rundor så kan jag inte sova för oron över det. Nu har jag beställt hem ett stort paket med alla näringsämnen och vitaminer och skippat sockret (än så länge sen jag vaknade i morse ;)). Jag har i alla fall kommit på vad den stora skillnaden kan vara: värmen MÈN jag har ju för tusan inte tagit mina magnesium på en vecka för dom tog slut!!! Google is my best friend som du vet och då kom det upp att MAGNESIUM eller näringsbrist över lag kan vara en väldigt bidragande faktor. Och de senaste veckorna har jag ätit SKIT och kroppens känns ordentligt förgiftad. Örk.

Jag handlade på Bodystore och tog Magnesium, Omega 3 och C, D och B-vitamin. Det är de ämnen jag vill ha extra när kroppen segar. Boodystore hade tyvärr inte Pikasols Omega 3 som jag helst vill ha men det andra kommer snabbt så det får bli bra och det jag läste på om det var bra.
Nu ska de psykiska demonerna bort och sömnen komma tillbaka.. Jag ska lära som jag lär och börjar med andningsminuten, spikmattan och muntejpning igen ❤️

Kan du sova? Och vad gör du om du inte kan det? 

  1. fnulan skriver:

   TACK för tipset!!!

 1. Cilla skriver:

  Usch vad jobbigt det låter! Det är hemskt när man inte får sova… För mig funkar oftast bra mat (Varierad vanlig mat med mycket frukt o grönt, inga förbud, äter allt), undvika alkohol (yeah right…) o inga koffein-haltigadrycker efter 15 och TRÄNING. Blir kroppen trött så sover jag bättre. Men det är ju inte alltid det hjälper tyvärr… Hoppas du får sova snart! <3 <3

 2. Annika skriver:

  Men nej, stackars dig. Jag håller tummarna att du får sova i natt. Kanske måste du kolla upp dina värde så allt står rätt till. Så kul att träffas i går. Hälsa din söta lilla tjej. Kram Annika

  1. fnulan skriver:

   Ja jag måste verkligen göra det!! KRAM

 3. J skriver:

  Oj vad jobbigt du har det! Sover inte heller så bra men vet orsaken till det o jag får bara acceptera..på ngt konstigt sätt lyckas jag ibland iaf vila. Låter klokt att du ska kolla din Levaxin, bra o kolla upp innan du tar annat tror jag. Hoppas du snart får sova vännen! Kram

 4. Jag har inte sovit en hel natt på 16 år, sen jag blev sjuk.
  Max 1-2 timmar i taget och totalt max 6 timmar. Ofta mindre.
  Har testat det mesta och har droppar jag fått på recept att ta ibland som är för insomning. (Vanliga sömntabletter funkar inte)
  Dropparna funkar ibland. Men förvärrar mina restless legs så jag måste öka den medicinen den natten.
  Blir lite pusslande och planerande för att kunna sova.
  Men äter jag socker kan jag nästan inte alls sova, så det låter jag bli nuförtiden.
  För mig spelar kosten stor roll och även att jag försöker göra min yoga och meditation.

  Men jag känner inte igen mig i att man kan få så av för hög dos levaxin. När jag pga viktminskning helt plötsligt hade för hög dos så hade jag darrningar, hjärtklappning och huvudvärk.
  Men det är väl olika. Värt att kolla för det är ju bara ett litet blodprov.
  Hoppas du får må bättre snart och får sova!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..