ANNONS

När det kryper inne i skallen..

/
--Inlägget innehåller annonslänk--

Nu har jag varit vaken i 5 nätter och nu börjar jag bli galen. På riktigt galen. I natt tog jag till och med en sömntablett för att jag kände att jag MÅSTE sova men det hjälpte inte ett skit, tvärtom.. Då var jag så trött men allt i kroppen rusade vidare.

Vet du en skithemsk sak, det känns som att jag har myrkrypningar i huvudet, under skinnet och ovanför ena ögat.
På riktigt har det känts som att jag har en mask under skinnet som kryper rundor så kan jag inte sova för oron över det. Nu har jag beställt hem ett stort paket med alla näringsämnen och vitaminer och skippat sockret (än så länge sen jag vaknade i morse ;)). Jag har i alla fall kommit på vad den stora skillnaden kan vara: värmen MÈN jag har ju för tusan inte tagit mina magnesium på en vecka för dom tog slut!!! Google is my best friend som du vet och då kom det upp att MAGNESIUM eller näringsbrist över lag kan vara en väldigt bidragande faktor. Och de senaste veckorna har jag ätit SKIT och kroppens känns ordentligt förgiftad. Örk.

Jag handlade på Bodystore och tog Magnesium, Omega 3 och C, D och B-vitamin. Det är de ämnen jag vill ha extra när kroppen segar. Boodystore hade tyvärr inte Pikasols Omega 3 som jag helst vill ha men det andra kommer snabbt så det får bli bra och det jag läste på om det var bra.
Nu ska de psykiska demonerna bort och sömnen komma tillbaka.. Jag ska lära som jag lär och börjar med andningsminuten, spikmattan och muntejpning igen ❤️

Kan du sova? Och vad gör du om du inte kan det? 

11
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00