ANNONS

YES utekök nästan färdigt!

/

YEAH nu är vårt utekök så gott som klart men innan vill jag TACKA dig så otroligt mycket för all omtanke!! Nja, det har inte slutat krypa i skallen det är bättre men jag ligger fortfarande vaken om nätterna. Inatt satte jag på Marias mindfulness och det fick mig att somna men jag vaknade såklart igen.
Värmen fortsätter och mellan varven svalkar jag ner mig med hjälp utav en skärbräda. Hur mår du vännen? 

Min stackars man har varit så sjukt duktig där ute och fixat med uteköket. Nu är det så gott som färdigt och jag får ta över för att måla. Jag fattar inte hur han vågar sätta penseln i min hand. Jag är BEDRÖVLIG! Jag kan inte låta bli att stänka ner allt, inklusive mig själv.

Idag ska vi umgås med familjen Partille som är på besök. Det är så roligt att dom är här för det är ett år sedan vi sågs på Pascha Bay!

Utekök

Kolla det börjar verkligen likna nåt! Och allt är faktiskt sånt vi haft sedan innan, ugn, spis, grillar (en är ny), kyl och vask-saker. Förstå att jag har fått massor av plats i vårt förråd nu. Äntligen kan jag spara på mig en massa skit igen =)

Utekök

Allt ska målas vitt och det ska till ett skynke under den röda grillen. Kanske skulle ha en kul färg där? Vad tycker du?
Jag ska bättre bilder i dagsljus sen, du får nöja dig med mobilbilder så länge =)

Utekök

Luckorna ska få magneter så att dom hålls stängda. Där ska till lite brädor längst fram. 

Utekök

Vi har också köpt vindruvorsplantor så att det ska växa upp och täcka taket. Tyvärr växer inte det över natten men jag vill ha en liten. Jag har också tänkt hänga massor med lyktor i taket och i fönstren. Visst kan det bli fint?

gästrum

Jag fixade en gästsäng på mitt kontor också. Och alla vackra tavlor familjemedlemmar och vänner gjort ska pryda väggarna där inne. Jag ska ha en liten konsthall på mitt rum och inspireras =) De till vänster har Fredriks syster målat och Mira har målat soluppgången. Den vid fönstret har Marica målat och den är mig varm om hjärtat. Du ska få se bättre bilder sen.

10
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00