ANNONS

Bröllopsdag

/

Bröllopsdag. Nummer sex i ordningen. Jag älskar honom inte lika mycket som då. Jag älskar honom mer. Min bästis. Mannen är lite knepig ibland men det är jag med så vi passar skitbra ihop. När vi gifte oss sa prästen Agneta,
– Jag ser er två som två pusselbitar som har hittat rätt. 
Visst är det så!
Mannen hade köpt present men det finaste var hans rim. Vilken rimstjärna han är, tänk att jag lär mig nytt om älsket än idag.

Jag fick en rackarbajsare till powerbank! Han vet vad jag behöver men kanske inte köper själv… Ja du ser rätt, det är julklappspapper men jag har ju glömt köpa nytt men rött är ju kärlekens färg ❤️❤️❤️

Vi firade med brunch på Systrarna på solhjulet tillsammans med mina föräldrar. Det var helt perfekt väder! Och det var tur att vi bokade bord eftersom det var fullt!

Mannen som inte äter kött kunde äta ALLT utom en endaste sak, stor applåd för det!!

Kolla vad fint med blommor som dekoration

Mira åt tonvis med goda våfflor =)

HÄR vill jag fylla år och ha barnkalas!!! Synd att jag fyller år mitt i vintern bara!

Idag överlämnade jag en massa fågelburar till gänget på Solhjulet. Jag har tröttnat och eftersom deras café är som ett enda stort konstverk så kommer de säkert till användning!

Nä nu ska jag hoppa ur bikinin och klä på mig lite anständiga kläder. Vi ska nämligen ner till den lokala puben och äta mat ikväll. Vad ska du göra?

Och en annan sak förresten.. den 2 augusti kommer jag att hålla en liten föreläsning på Systrarna på Solhjulet om det här med bloggandet =) Kommer du?

8
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00