ANNONS

Skånes Djurpark IGEN =)

/

Upplevelser i Skåne

,

Förra söndagen hade jag och min bloggkollegor på

Influencers of Sweden

– SKÅNE en familjedag och kick-off på

Skånes Djurpark

. Vi var sex influencers med familjer som samlades kl.10 med våra familjer utanför. Mullvaden kom ut och välkomnade oss alla på bästa sätt. Vädret visade sig från sin bästa sida så det vi kunde göra var att njuta av den vackra naturen och Skåne Djurparks härliga personal. Vi är hemma här.


Skånes Djurpark

Välkomna in till Skånes hjärta och centrum- Skånes Djurpark

Mira och jag åkte själv eftersom mannen jobbade. Vi fick härligt sällskap av Annika. Hennes inlägg om dagen kan du läsa HÄR.

Skånes Djurpark har blivit mer lekfullt för barnen i och med Fåret Shaun land och utökandet av vattenlek. Jag undrar vad som kommer härnäst! Kul att något nytt händer varje år.

Jag har blivit tillfrågad att sova över på Camp Oak och jag ska verkligen göra det men med min sömnbrist just nu skulle det vara en mardröm att sova i tält. Du kan läsa om Camp Oak här och det ser riktigt riktigt coolt ut!

Nytt för i år var också den lilla söta godisaffären i gammal stil. Mira ville gärna ha en klubba, helst den största men då sa mamman nej. Taskigt eller hur!

Det var också första gången jag åt glass i glasskiosken ”Glass i stora lass”. Och det kan du verkligen snacka om GLASS. Jag har ALDRIG sett så stora glasskulor! Du skulle sett Miras ögon när glassen kom! Jag ska tipsa dom om att ta in ”Guf” hahaha jag är ju så sugen!

Alla djur var så trötta och hängiga. Jag tror att dessa två hade det ganska bra i alla fall.

Fina Mira, så glad att du vill hålla mig i handen fortfarande.

InoS har verkligen öppnat en värld för mig som Influencer. Detta starka nätverk med engagerade och kunniga bransch kollegor är otroligt starkt. Vi hjälper varandra och stöttar i alla frågor som rör allt från teknik till juridiska frågor.

Det enda Mira verkligen SKULLE göra på Skånes Djurpark var att gå Expedition Upp. Hon ÄLSKAR det! Kronhjortarna låg i skuggan och gottade sig men vargen gömde sig för oss alla. Dessa varma dagar är det svårt att se djuren, dom gömmer sig gärna. OCH jag måste säga att det innebär ju också att hängen är STORA eftersom du inte ser dom, super-duper-jätte positivt.

Annikas

fina bild!

Vi alla åt en beställd supergod grillbuffé tillsammans, influencers, barn, män och andra i sällskapet. Det blev med andra ord en ordentlig kick-off som vi hade planerat noga för. Där var verkligen något för ALLA. Som tur var slapp vi äta sillen som uttrarna fick, det var snällt 😉 Efter lunchen satte vi oss och hade ett möte medan familjen fick roa sig på egen hand.

Vi alla fick komma ”backstage” till Uttrarna för att se en privat matning. En gång om dagen får alla komma dit för samma sak. Det är otroligt synd att inte alla får uppleva uttrarna för dom är så himla söta och roliga. Vi alla var överens om att det borde ändras =) Och området uttrarna bodde i var helt underbart fint! Jag som har varit SÅ MÅNGA ggr i parken har faktiskt aldrig sett uttrarna,.. Vi är inte dom som hakar på matningar och sånt och därför har vi missat dom. Jag visste inte ens om att dom fanns.

De duktiga skötarna berättade massor för oss om uttrarna Uttrik och Silja. Och jag blev alldeles tårögd över deras kärlek till djuren. Så mycket respekt och omtanke. Silja hade adopterats av tjejen till höger. Den fina lilla uttern hade fastnat i ett stängsel så de var tvingade att ta bort hennes svans. Det märktes inte när hon hur smidigt som helst tog sig runt i den lilla sjön. Uttrarna är väldigt utsatta och vi måste börja vara rädda om dom i vår natur! Därför borde alla få se dom så att man fick en känsla och relation till sötnosarna.

Miljön  är fantastisk i parken, kuperat och grönt med mycket vatten.

Timmy kom ut och lekte med barnen. Mira ville gärna vara med men vill också vara stor. De fina diademen tjejen har är nya för i år, supersöta =)

Mira och jag gjorde lite andra saker i parken denna dag. Vi passade på att se, uppleva och titta på parken istället för att springa runt till djuren.


Mira blev överlycklig när jag äntligen sa att det var okej att leka på lekplatsen hur länge hon ville =)

Här kan du lämna din napp till alla djurbebisar =)

Ser du kaninen? Den gömmer sig väl i skuggan under huset.

Detta tyckte jag var ett kul inslag faktiskt!

TACK till Skånes Djurpark och alla härliga influencers som hakade på


Jessica, Joanna, Sara, Emma, Jenny och Annika.

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00