ANNONS

Blöt Photoshooot…….

/

Alltså vilken tjej jag och mannen har!
Mira har gjort sitt första riktiga modereportage för en stor (hemlig) utländsk tidning. Hon har stått i vinterkläder och höstkläder på Skrea strand 32 grader mellan 10.00 till 16.00 och inte tappat humöret en enda gång. Då har man kul och gillar det man gör!! … Sjukt impad!!!!
Hon tyckte att det var ganska kul att ha en annan mamma för en stund. Och det var inte mindre än Supermodellen Ulrikke. Jag blängde lite surt på ”La supermodell” för att hon var så förbaskat snygg, lång, smal och perfekta tänder, men så var hon sådär skittrevlig och då kunde jag inte blänga mer. Fasiken också. Grrr jag ville ju så gärna hata henne lite men det gick inte. 

Jag och resten av teamet stod och vrålsvettades men stackars dessa två modeller, dom fick alltså stå där och se glada ut i full vinter/höst utstyrsel. Jag hade nog dödat vem som helst om det varit jag. Fast proffsen, dom stod där och log så sött framför kameran. Snacka om proffs.. Alla på stranden som såg på gapade stort och trodde att cirkusen kommit till stan.

Du ska veta att ett reklamfoto eller som idag ett modereportage foto är inte ”BARA” ett foto. Alltså vi var väl tio personer idag. Det är en jättegrej. Nu får vi vänta tills i höst och se resultatet. Spännande =)

När vi kom fram var dom redan i full gång som du ser i bakgrunden. VARMT….

Detta är superproffsig Camilla Jönsson som är frisör och sminkös och också från Sweden Models precis som Mira är. Jag blir så glad för att det är viktigt för mig att Mira inte blir sminkad eller stylad, jag vill att hon bara ska få vara hon och det är precis så Camilla och Sweden Models också jobbar. Me like. Barn ska vara barn. Så endast solkräm och Miras egna lockar var stylingen idag.

Det är ett projekt att få till den perfekt bilden…

Här är Miras nya, snygga, coola, unga, långa, smala och älskvärda nya mamma Ulrikke =)

Haha en gammal folkabuss fick agera ”basen” för sminkning idag för Ulrikke. Mira fick lite mera solkräm mellan varven.

När alla bilderna var tagna rusade både Mira och jag ner till vattnet och badade för att kyla av den kokande hjärnan…
Therese var en tjej som tog hand om alla på ett fantastiskt sätt. Hon serverade dricka, frukt, fika, mat, godis och till och med huvudvärkstabletter och resorb till de som behövde. Hon följde med oss och tog ett dopp. Mysig tjej som jobbar med rekvisita till stora produktioner, ett exempel är ”Vår tid är nu”. Världens bästa svenska serie!

Sen satte vi oss i bilen, jag körde två meter och då däckade min stjärna… Med all rätt…

2
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00