ANNONS

Får inte nog

Nej jag får inte nog av dessa underbara dagar! Idag åkte vi ner till Rasmus och Cornelia på campingen i Ystad. Molnen sprack upp så det blev en dag på stranden i alla fall. Jag och Mira hade verkligen inget med oss mer än handdukar och badkläder så det blev glass till lunch och mellis. Äsch vad gör det när det är varmt?

Jag var med om en så konstig sak… Jag gick in i en av restaurangerna vid stranden för att köpa glass till Mira. Då frågade jag om jag kunde köpa en kaffe av henne för det var så lång kö i café delen och det kändes trist att behöva stå i två olika köer. Nej det kunde jag minsann inte. Men jag kunde få köpa en ”glasslatte” istället (för 55 kr).
Jag fick alltså ta det i stället, och då går tjejen och hämtar kaffe till den i cafét! Men alltså? What? Jag skulle sagt att jag ville ha glasslatten utan glassen, utan grädden, utan chokladsåsen…. men det hade varit en väldigt dyr kaffe i så fall. Men var det inte konstigt?
Glasslatten var väldigt mycket dyrare än en kopp kaffe såklart så dom tjänade väl 30 kr på mig. Men tänk så många som vill köpa glass till barnen och kaffe till sig själv och struntar i det istället och går…
Det var säkert inte tjejens fel utan hon har bara följt de regler som finns. Då borde damen som (antagligen) äger stället också följa regler. Hon stod och tjatade på den stackars tjejen mitt framför mig. Hon skulle minsann ha is men tjejen menade att hon ville servera mig som kund först. Det godkände hon inte och fick sin förbaskade is. Service det..

Alltså det var SÅ varmt i vattnet idag! Till och med jag låg där och skvalpade i flera timmar! Helt underbart. Mira och jag drar till stranden morgon igen.
Och kolla in denna lilla godingen då! Visst vill man äta upp henne?

0
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00