ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bygghemma.se

Lamp-inspiration från Bygghemma

/

Jag är en lamptoka… Jag köper taklampor som jag sen inte sätter upp. Jag har nog fyra som jag inte vet var jag ska sätta. Ändå så hittar jag massor med fina lampor på Bygghemma.se webshop. Inte farao hade jag en susning om att dom ens hade lampor i sitt sortiment till väldigt schyssta priser och många bra märken. Nu ska du få se fyra av mina favoriter som jag hittade på deras hemsida.

Det är väldigt många som frågat om mina taklampor i TV-rummet och jag hittade samma men med annan kupa OCH mycket billigare! Jag har vita kupor men tyckte att dessa var snyggare. Humm.. kanske ska byta ut dom?

Denna taklampan från Scan Lamps kostar 509 kr och den ser ut till att ge ett extremt snyggt varmt ljus i och med den kupan.

Jag har inte hittat några sänglampor som jag gillar men dessa är helt i rätt stil för mitt sovrum. De kommer från Markslöjd.

Snygg fönsterlampa från Nordlux, 347 kr (ord.pris. 499 kr) som hade passat så sjukt bra i mina köksfönster. Jag vill inte ha stående lampor där mer! Jag ska bara övertyga mannen om samma sak.

Golvlampa har man det egentligen? JA jag behöver verkligen en för mitt mörkerseende är under all kritik. Denna från Design for the people gillade jag jättemycket och den finns i flera olika färger. Just nu kostar den 824 kr och ordpris är 999 kr.

Nä nu ska jag ut och njuta i solen! Jag är en som verkligen ÄLSKAR värmen så jag har tur. Jag hoppas att du har fått någon inspiration från mig i alla fall när det gäller lampor att ha i hemmet.

HÄR kan du läsa om min policy gällande reklam och PR

2
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00