ANNONS

Vad gör du på sommarkvällarna?

/

Gaaah idag är jag trött i huvudet och jag tackar gudarna för det gråa vädret men nu kommer solen igen. SMHI kan det där med väderleksrapport. Jag kom på att allt inomhus har kommit på efterkälken nu när det är varma ljumma sommardagar. Det är så oviktigt att städa och tvätta när man kan njuta.

Kan du inte tipsa mig om vad du gör dessa varma kvällar? Jag kan behöva lite inspiration.

Något som jag älskar är de där kvällarna när man packa ihop en lite matsäck och käkar på något härligt ställe. Tyvärr gör vi det alldeles för sällan. Min man är bättre än mig på att dra igång sånt. Vi gjorde det en kväll när vi var i Danmark och bodde på Fårup Sommerland. Då stack vi till Lökken och tog med oss en rykande het pizza. Kastade ut filten och bara njöt.. Livskvalitet.
Berätta om din perfekta sommarkväll!

Lökken ligger på Nordjylland och är verkligen ett guldkorn! På stranden får man stanna med bilen =) Där stod dom uppradade med de besökande livsnjutarna.

Vi köpte en skitgod Pizza inne i byn och tog med oss ner. Jag tror att Pizzerian heter Pizza Proff. SMARRIGT!

Ingen av oss ville tillbaka till hotellet för kvällen var helt underbar.

Ser du längst bort på den där kullen? Det är Rubjergs Knude som är fyren som håller på att försvinna i sanden. Jag och Mira har varit där innan och det är verkligen som att hamna mitt i Saharas öken. Tyvärr hann vi inte dit men du kan läsa om det HÄR.

Härliga sommar…. Underbara sommar!

4
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00