Haha jag kom precis på en sak som hände när jag var typ 15 år. Vi hade en helt galen granne som kunde gå över lik för att vakta sina två barn.
Utanför våra hus var det en annan galning som bodde på en korsande gata och han körde som en vettvilling på vår gata. En dag fick min granne nog.

Han åkte och köpte en bräda, smackade i en massa spik och var skitnöjd. Sen satt han och vaktade som en spion i buskarna. När han såg körgalningen närma sig sprang han ut och slängde fram brädan med spiken uppåt.
HAHAHA förlåt att jag skrattar men det var sjukt kul för han som körde som en tok blev helt GALEN och ringde polisen. Och det hände inte bara en gång. Grannen hade nämligen koll på vilka tider han kom körande morgon och kväll.
Ja du kan nog tänka dig att det var som att se på en bra dokusåpa.

Grannen och barnen flyttade för många år sedan men han skulle behövts här emellanåt för många kan inte respektera 30 eller att man inte kan snedda alla kurvor. Vi bor i en T-korsning (i mitt barndomshem) och folk tar kurvan som om det inte finns andra bilar. Jag vågar knappt släppa ut Mira..

Och nu vill jag höra från dig, du är så tyst! Luktar jag illa eller nåt?

Snacka om vilka vackra kvällar vi haft denna sommaren GALET! Och barnen är ute sent och leker precis som det ska vara.

 1. Är inne och läser men kommenterar inte så ofta.
  Grannen, racerfrun, brukar runda vår krök på två hjul. Vi har inga småbarn längre men katter och vill inte att de skall bli påkörda. Racerfrun har fyra barn och klagar på andra grannens son som kör moppe, killen är så försiktig att moppen knappt rör sig framåt. Det går knappt att sitta på altanen när racerfrun kommer och sanden yr i det torra vädret. Ibland har jag lust att åka hem och sladda runt på racergrannens gårdsplan och ryka ner deras fikastund. Nu bor de längst in på vägen så det är inte aktuellt och där går gränsen för hur jag uppför mig. Min stund för att säga vad jag tycker kommer nog så småningom.
  Ha det gott i augustivärmen.

  1. fnulan skriver:

   Men det är härligt att du är här i alla fall!
   Ja dom där kör hos oss också i kröken, jag håller andan många gånger och ber till gudarna att inte Mira var ute just då! KRAM

 2. Säger som de andra håller på att bli galen i denna värme (men samtidigt njuter jag av kunna vara ute i solen varje dag. – lite tvetydigt minst sagt) men jag är också här inne och käser varje dag och skrattar gott åt alla tokigheter.
  Kram Malin

  1. fnulan skriver:

   Jag förstår precis vad du menar faktiskt!!! Så roligt att du är hos mig och du har varit det ganska länge va? KRAM

 3. Oh, läser varje dag från mobilen, men jag håller på att flyta bort så bara att klicka sig in och läsa är ett krafttag, Men jag finns här och läser 😉

  Puss och kram

  1. fnulan skriver:

   Oh vilken tur att du finns här vännen!!! KRAM

 4. Ja, du stinker verkligen :-))))
  Nej, men ärligt, denna hettan tar kål på mig.
  Trodde aldrig jag skulle säga det, men….
  jag är nöjd nu!!!

  Angående grannar så har vi ett par, nyinflyttade, vägg i vägg,( vi bor i parhus) 70+ alltså,
  som smäller nåt FRUKTANSVÄRT med dörrarna, det är så tavlorna flyttar sig.
  Vi sa till lite fint för ett tag sen att det är LIIITE störigt, 10 – 15 gånger om dan (50 om barnbarnen är där)
  Det hjälpte inte ett dugg.
  En dag fick min man nog….
  Han SMÄLLDE i alla dörrarna med ALL kraft en hel förmiddag och släppte skivstången på andra våningen ofta, ofta…………..
  Sen dess är det tyst här :-))))
  Hälsningar Skåne.

  1. fnulan skriver:

   Hahhahahha ska ta liten deo och en dusch 😉
   Jag kan stå ut lite till faktiskt. Sen avslutar vi med två veckor till Turkiet!
   Be grannarna flytta vännen om dom börjar igen!
   KRAM

 5. Jag är kvar, har bara fullt upp med att följa den roterande fläkten, svårt att kommentera då!

  1. fnulan skriver:

   Haha stanna där men akta frissan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..