ANNONS

Galen granne

/

Haha jag kom precis på en sak som hände när jag var typ 15 år. Vi hade en helt galen granne som kunde gå över lik för att vakta sina två barn.
Utanför våra hus var det en annan galning som bodde på en korsande gata och han körde som en vettvilling på vår gata. En dag fick min granne nog.

Han åkte och köpte en bräda, smackade i en massa spik och var skitnöjd. Sen satt han och vaktade som en spion i buskarna. När han såg körgalningen närma sig sprang han ut och slängde fram brädan med spiken uppåt.
HAHAHA förlåt att jag skrattar men det var sjukt kul för han som körde som en tok blev helt GALEN och ringde polisen. Och det hände inte bara en gång. Grannen hade nämligen koll på vilka tider han kom körande morgon och kväll.
Ja du kan nog tänka dig att det var som att se på en bra dokusåpa.

Grannen och barnen flyttade för många år sedan men han skulle behövts här emellanåt för många kan inte respektera 30 eller att man inte kan snedda alla kurvor. Vi bor i en T-korsning (i mitt barndomshem) och folk tar kurvan som om det inte finns andra bilar. Jag vågar knappt släppa ut Mira..

Och nu vill jag höra från dig, du är så tyst! Luktar jag illa eller nåt?

Snacka om vilka vackra kvällar vi haft denna sommaren GALET! Och barnen är ute sent och leker precis som det ska vara.

14
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00