God Morgon! Har du sovit som en stock i natt och snarkat ikapp med grannen?

Jag ska berätta en pinsam sak för dig. När jag sov hos vännerna i Partille så hörde dom mitt snarkande, inte genom väggen, utan via fönstren som var öppna..
Jag har varit tjock i halsen två månader, gått upp i vikt och sovit så sjukt lite de senaste veckorna så det är väl inte konstigt att jag låter som en dopad traktor på steroider när jag väl sover.

Elise har sovit gott mellan mig och Barbamorfar hela natten. Hon har sitt lilla babynest som skyddar henne från oss =) Hon somnade 20:30, vaknade vid 01:00 och åt sen sov hon till klockan 7:00. Duktig tös!

Och Elise mormor är också väldigt duktig, kolla på uppfinningsrikedomen 😉 Snacka om att jag är hjärnceller kvar, i alla fall några.

Man tager vad man haver hahha men Elise var nöjd i alla fall =)

Och nu har sötnosen börjat sträcka sig efter saker det syns här att hon försöker ta min telefon. Hon ska bara förstå att hon måste ha öppen hand haha. Det är så kul att se när hon upptäcker sina händer, hon blir lika förvånad varje gång.

LOADING..