Haha sant Mira

Är det bra med dig? Här är det bara bra! Jag börjar räkna ner inför semestern om 28 dagar. Den behövs nu, det har varit minst sagt fullt upp på kontoret hela sommaren. Jag och mamma har fått känna att vi lever kan man lugnt säga =). Jag har jobbat hemma och det är inte alltid det bästa. Jag har jobbat från det att jag vaknat tills jag gått och lagt mig men med pauser med bad och sol om det gått. Fast det har varit underbart för Mira, så det har helt klart varit värt det.

När vi vaknade i morse var det soligt men inte alls lika varmt som det har varit tidigare i sommar. Mira gick ut för att gympa och hon kom och var helt chockad.
– Mamma det är ju kallt!
– Detta är sånt väder och värme vi brukar ha på svenska sommaren Mira.
MEN sååååå orättvist, tur vi haft utlandet hemma i år då.

Till mellis satt jag och Mira och njöt en stund av den blå himlen och en SUPERGOD smoothie jag lyckades med. Jag tog tog mixern och blandade cirka 1,5 dl frusna bär, 3 dl osötad mandelmjölk och en skvätt grädde för att få den mjuka smaken. Sen tog jag i lite sockerströ och vaniljpulver. MUMS! MUMS! MUMS!

  1. Mira är en underbar tös. Vilka härliga kommentarer hon har. Förstår att ni är stolta över denna fina tös.
    Kram Mira och fortsätt vara dig själv.

  2. Hej!
    Vill berätta att familjens semester i Belgien blev lite förändrad efter dina blogginlägg från Antwerpen. Vi tog ett par extra dagar där. En underbar stad som hade allt :)! Så tack för tipset!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..