---Inlägget innehåller några länkar till en del sponsorer---

En lördag tutade jag förbi alla sovande skånebor för att ta mig upp till älskliga Göteborg tillsammans med Christel på Influencer workshop med ett gäng på 20 proffsiga sådana.

Att köra bil i Göteborg är nog det värsta som finns för oss körkortsinnehavare. Alla dessa spårvagnar alltså.. Vi överlevde resan och kom svettiga till Clarion Post där vi skulle spendera ett dygn tillsammans.


Vi började i det maffiga konferensrummet på Clarion Post med en Workshop som handlade om hur man ska skriva bra inlägg. Hur låter jag egentligen i bloggen och vad vill jag förmedla? 
Johanna som är en av anordnarna hade ett pass med oss som pushade oss till att kläcka ideér till att skapa blogginlägg. Johanna gick även igenom Instagrams nya algoritmer. Köss Karlsson säger jag bara.. Ska du bli bra på Instagram får du lägga ett par timmar om dagen. Martina Johansson hade en workshop som handlade att man ska skriva Evergreen inlägg- sådana som alltid är intressanta och inte bara i nuet. Vi fick alltså bra redskap för att få igång idéer till inlägg att skriva. 

Sen blev det gofika och en presentation av Bonny Weekly och deras månadsbox med goa produkter för ansiktet. Du får hem massor av koreanska ansiktsmasker en gång i månaden med blandade lyxvarianter för 249 kr.

Och sen kom det här….

Vi fick en timmes Spa och relax på Skönhetsfabriken som ligger i hotellets lokaler.   Vi möttes av en härlig tjej i receptionen (självklart skånska ;)) som bjöd oss på bubbel innan badet. Relaxen var verkligen supermysig och vi alla satt och pratade och skrattade i badet. Jag hade gärna stannat några timmar till! Nästa gång kanske.
Innan vi lämnade fick jag och Christel varsin massage. Jag måste säga att det är den BÄSTA massagen jag någonsin fått på ett spa. Vassilis var otroligt duktig och jag som är så sjukt kräsen när det gäller massage berömde honom massor innan jag gick.

Vi käkade en sen lunch på nyöppnade Woki som ligger precis vid Nordstan och centralstationen. Det är ”fastfood” Asian style. Du väljer olika antal rätter från deras meny, hur mycket du vill ha och vilken bas som passar dig bäst. Du får det lika snabbt som du säger att du vill ha det =). För den sakens skull var det lika gott som asiatiskt brukar vara och det var MYCKET mat! Woki öppnade faktiskt i Malmö i juli också men jag har inte hunnit dit ännu. Jag lovar att utvärdera om det är lika gott som i Göteborg!

Takpoolen på Clarion gav oss en praktfull utsikt över hela centrum av Göteborg. Vi såg hur folket vallfärdades mot Ullevi för att titta landskampen mellan Sverige och Peru. Jag stannade inte där så länge för jag hade en grym huvudvärk och passade på att vila för att orka med kvällens middag.

Det var en himla go skara influencer på plats:
Johanna, Siranee, Martina, Sara, Yvonne, Jessica, Malin L, Maria, TinaPernilla, Christel, Ingela, Krister, Svea, Johanna, Alexandra, Emelie och Claudia

Lite förfest på dessa brudarnas rum, Emelie, Poppis (Christel) och rosa jag =)

Johanna och jag vid middagsbordet!

Detta är också en av anordnaren till eventet, Siranee. Och under ser du en härlig skara influencers, Poppis, Maria, Moi, Sara, Yvonne.

Vi åt vår middag på Restaurang Norda som ligger på hotellet. Jag tyckte att det var synd att vi inte satt mer tillsammans så att man kunde prata med fler. Stället var supermysigt och coolt inrätt som tusan. Den hippa musiken dundrade på för fullt från hotellets uteserveringen utanför.
Tyvärr var det inte riktigt en meny som passade mig och jag fick köpa alldeles för lite vin då servitören verkade att ha för mycket att göra.  Tyvärr förstörde det lite av upplevelsen på den fina restaurangen.

De andra brudarna gick vidare ut i den varma Göteborgsnatten men jag valde att gå och lägga mig. Den sängen jag jag hade alltså… Sååååå skön!! Nästa gång jag sover där ska jag sno med mig både kuddar och säng i min resväska.
På morgonen samlades vi allihop och åt en lång frukost tillsammans innan vi skiljdes åt med löften om att ses igen. Och det tror och hoppas jag faktiskt att vi gör.

Jadå det blev en fet goodiebag som följde med hem, jag har stolt stulit bild och länkar från Christel =). Tack vännen! Mina favoriter blev Curebits tabletthållare och Fröknäcket från Sigdal.


Kicks, Frick & Co, MM Sport, This cup counts, Re:claim, Party Land, Bonny, Weekly, Curebits, Re:fresh, Holistics, Pagina group, Back to Basics PT, Oh honey photography, Bodytherapy, Bounce, Lidl, SigdalRawchokladfabriken, Panos Emporio, Woki, Skönhetsfabriken, Clarion Hotel Post & Norda.

LOADING..