detta är ett EXLUSIVT corner❤️🤩💕😋 för att det var förlänge sen💕 så snart börjar jag i 3:an och känns skit konstigt..!! för att då har jag gått 4 år i skolan! så 0:an, 1:an,2:an och 3:an så att man är störst i lågstadiet och se blir minst i mellanstadiet och alla nationella prov som jag ska Göra men nu slutar vi prata om skola!

så på lördag är det 4 veckor tills vi åker till pascha bay!!! och kommer snart träffa dig amanda panda (för dom som inte vet vem hon e så var hon jätte snäll som jobba där och va en av mina favoriter som jobba där❤️💕🐰😎💜💛) och dom har gjort nya grejer där men nånting som ni ska veta då kommer jag inte göra Miras corner där för att jag kommer ha fullt upp och göra jätte roliga grejer!! o pappa kommer inte ha med sig sin telefon till pascha bay😱😱😱 om jag var pappa så skulle jag inte har klarat det på typ 1 minut😇

Och en fråga till er tror ni att min mamma kommer vara utan sin mobil och dator på 2 veckor på pascha Bay?? jag tror hon inte skulle klara det 1 sekund utan det för ni vet min mamma💜💚💙

Amanda och mira hisar

Världens bästa amanda panda

2017 08 01 20 48 11

världens bästa tjejer på pascha +mig😂🤣

Dsc00494

ingen är bättre än denna amanda på att vara världens bästa och coolaste Amanda

 1. Camilla skriver:

  Jösses va vi längtar tillbaka till pascha bay nu, du får ha de gött å bada å ha skölj för oss med ❤️

  1. fnulan skriver:

   JAAAA snart är vi där i alla fall. KOM KOM KOM

 2. Masale skriver:

  Så kul att läsa dina inlägg Mira <3
  Vi bloggläsare klarar oss utan dina inlägg, åtminstone när ni är på semester 😉
  Jag hoppas att både du och din mamma o pappa, får en härlig och avslappnad semester, utan både datorer och telefoner. Ni skapar minnen tillsammans som ni kommer prata om resten av livet. Njut av din Amanda, vänner, familj, glass och sol och bad. Sen får ni berätta allt när ni kommer hem istället, för oss nyfikna bloggläsare 🙂

  Hoppas även att du får en fin skolstart. Det är stort att gå i 3:an 🙂

  Var rädd om dig och din fina familj.

  Kram

  1. fnulan skriver:

   ja om en vecka går jag i 3:an❤️🤩 hoppas du har en bra sommar ❤️💕💜😋💕

   / kram Mira 💜🤩❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..