Oj…. Stackars mannen!

God Morgon på dig. Ja, det är faktiskt nästan morgon för min del. Jag vaknade vid tio och låg och drog mig till 11:15… Det händer typ aldrig. Jag har sovit så sjukt hårt i natt så jag har inte hört sonen vare sig komma hem i natt eller gå till jobbet idag. Mannen har tyvärr inte fått sova lika bra. Jag gottgjorde mitt sömntuteri med en sen frulle & tidig lunch gjord med kärleksfulla himmastekta pannkakor. Jag är förlåten..

Hahah förlåt för dubbeltext men jag ser inte nåt fel i mitt inlägg när jag skriver det haha så lustigt!!!

Vi hade fyra dagar vi skulle ha ledigt här hemma utan några måsten och planer men allt har liksom skitit sig. Jag fick häcken full på jobbet torsdag och fredag och mannen ligger med ett JÄTTE STORT sår på sitt lilla ben (stumpen) mitt i brännskadorna så han kan inte ha protes eller nåt. Han blev ordinerad sängläge omedelbart. Bajs också, det är så synd om honom. Jag antar att det är värmen samt att han jobbat alldeles för mycket som har fixat detta problem. Jag skämmer bort honom i alla fall. Ska pussa massor på min älskling.

Kram på dig fina läsare, du vet att du är bäst va? 

  1. Åh vad nice med hemgjorda pankisar, du får ju pluspoäng delux!
    Krama på maken ordentligt, träligt att vara sängliggande men….det kanske är nu ni ska krypa ihop och ha netflixmaraton 😉
    Tips på toppenserier från mig är Suits och White Collar 😍, och vill ni se riktigt bra film så är det ”Now you see me” ettan o tvåan. Såååå bra 👌🏻
    Popcorn o film…..hur mysigt som helst 😍 kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..