Bästa mot sprickor i hälarna

Jaaa jag har nog kommit på det bästa botemedlet mot sprickor i hälarna! Jag brukar verkligen LIDA på sommaren när det gäller mina fötter eftersom jag alltid vill gå barfota. Hälarna spricker och ser helt bedrövliga ut och snacka inte om hur ont det gör. I år har jag dock sluppit!

Alltså det är så simpelt så det nästan är löjligt. Lösningen är inte att du ska gå med strumpor och skor varje dag. Det är mycket skönare än så. VARJE kväll har jag torrfilat mina fötter och smort in dom! Ja, det är så lätt! Jag har inte en endaste spricka på mina hälar i år. Det är helt underbart.
Jag har en billig fotfil från Ica och en fotkräm jag fått på något event, men det finns en hel drös med sådana.

Har du några andra tips på fotproblem under sommaren?

Barfota

Barfota ska man vara på sommaren, det finns inget härliga eller hur!

 1. Viveka skriver:

  Jag säger bara – Footmender! Outstanding. Ganska dyr men mycket dryg.

  1. fnulan skriver:

   Åh tack för tipset!!! Kram

 2. Jag har hört att man aldrig skall fila sina fötter mer än varannan vecka högst. Då kan man i stället orsaka sprickor, eftersom skinnet blir skörare. OM jag får torrsprickor på hälarna så tar jag alltid på Lypsyl. Så fort det har torkat in så tar jag på nytt. Det är det enda som hjälper på mig

  1. fnulan skriver:

   Aha, men mina är otroligt fina och bra nu! Jag smetar in så mycket kräm så det är nog ingen fara. Smart tips!!!! Tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..