ANNONS

Får nog aldrig barnvakta mer..

/

God Kväll kära du. Jag ska tala om en hemsk sak. Jag kommer nog aldrig mer att få vara barnvakt till Elise efter denna händelsen och jag skäms så sjukt mycket.
Ni som hängt med på Instagram Story vet att jag ALLTID spiller ner detta barn. Varje gång hon är hos mig, det slår ALDRIG fel! Cornelia är helt galen på mig. Men idag tog det nog priset.

Miras kompis var här och Emilia badade men inte Mira. Då sa hon på skoj att jag skulle kasta i henne med kläderna. Och det gjorde jag. Och gissa vad. Naturligtvis höll Mira i Elise finaste och största favoriten Nallen Tiger. Så ja…. Nu är Tiger också tvättad. Bra va? Jag kände att det var lika bra liksom. Jag gjorde Cornelia en tjänst och tvättade den nya favoriten. Det tar kanske ett tag innan den är torr, men det är ren. Inte fy skam…

Elise

Detta lilla älskade kära barn. Är hon inte bedårande? Hon är TRE månader på fredag, vill gärna sitta hela tiden, helst stå om det går. Äter på alla fingrar och upptäckt att hon har två fötter också. Nu vill hon gärna ta tag i allt hon ser och kämpar med tungan hängande utanför munnen. Elise älskar när man sjunger och visar Babblarna =) Hon får hela min värld att explodera i kärleksjoner ❤️❤️❤️

20180815 182238

Men lilla Tiger då, han ser ganska moloken ut….

20180815 182212

6
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00