Du måste se!

Åh jag har sett en helt ljuvlig serie på SVT play. Alltså jag blev lite förälskad och vill så gärna se mer. Det var ett annorlunda dejtingprogram och inte alls så sliskigt och äckligt det kan vara i många andra. Detta var på nåt sätt så äkta och härligt. ”Line dater Norge”, se den! Det handlar om Line som åker runt i Norge och letar efter kärleken. Hon tar hjälp från sina följare på Instagram.

Alltså den där Line kan man bara älska. Hon är så varm, hjärtlig och äkta till 100%. Helt ljuvlig. Det är inte som ett vanligt dejtingprogram utan det handlar om Line själv. Hennes synsätt på hennes kropp och hennes sätt.

Bredvid mig har jag en väldigt trött Mira efter första skoldagen. Hon kunde inte somna av nervositet i går och vaknade i ottan. Nu sitter tredjeklickaren och nickar vid köksbordet. Och jag ska erkänna att jag somnade på soffan en stund, gud så skönt!
Puss på dig världens bästa.

 1. Sabina skriver:

  Åh Mira var saknad idag. Walther vill så gärna träffa party Mira igen. Kul att hon var så taggad för skolan. Kram på er!

  1. fnulan skriver:

   ÅÅÅ vi saknade er. Hur gick det idag?? Kram

 2. Ha ha vad roligt jag hörde precis på radio om det där programmet och den människan tyckte det var det bästa progammet han sett på länge (kul att det just var en han killar brukar ju annars inte välja just det)
  Det blir väl till att trycka in det i mitt redan så fullspäckade tevetittande- schema 😆
  Kram på dig Malin

  1. fnulan skriver:

   Haha är det sant!! Ja men det är underbart!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..