Hur min dag ser ut

--- Produkterna jag visar i detta inlägg kommer från ett presskit, det finns även annonslänkar---

Är allt bra med dig? Kan du inte berätta om din dag, hur ser den ut? Här är det upp innan 7, svepa en kopp kaffe, promenera till Omtanken och jobba 8-15, hämta Mira, hem och jobba 15:30-17 med bloggen, mat, läxor, aktiviteter, somna Mira, jobba med bloggen och kolla serier samtidigt, mailen kollas typ 100 ggr, däcka på soffa, vakna till liv gå in i sängen och kan inte somna om…. Som alla andra va?

Ibland har jag mer tur än ibland. Jag fick nämligen ett pressutskick för ett tag sedan som jag bara älskade. Här hade byrån skickat ut ett paket med stor omtanke. Love it. Och det blev inte värre av att jag faktiskt gillade alla produkterna som låg där i också!

Dsc06862

Snyggt inslaget med rosett i grått. De blir ju rena julafton!

Dsc06864

Och en smockfull låda full med lyx!!

Dsc06867
Jag fick TRE parfymer, alla med olika dofter men jag tyckte om dom på olika sätt. Det är ganska kul att få en parfym man inte själv valt utan som är utvald av någon annan att passa just mig. Och dessa tre gjorde faktiskt det (jag letade upp de billigaste på nätet till dig).
1. Betty Barclay, Beautiful Eden hittar du HÄR för 225 kr på Ellos och det är en fruktig parfym full med blomsterdoft med en mjuk doft av päron, svart vinbär, mandarin, pion, jasmin, liljekonvalj, cederträ, sandelträ och vanilj. Visst låter det ljuvligt!
2. Alyssa Ashley, CocoVanilla hittar du HÄR för 199 kr också på Ellos. Detta är en underbar sensommardoft om du frågar mig med sommardofter och exotiska frukter med inslag av karamell, vit ambra och vanilj som avrundar doften. LOVE IT
3. Replay #TANK Plate hittar du HÄR på Lyko för 399 kr. Detta är min favorit av de tre men jag brukar alltid gilla Replays parfymer. Lite mer mystik med dofter av mandel, fresia, röda bär, jasmin, hyacint, persika, iris. vanilj, tonkaböna, ambra, och Sandelträ.

Dsc06868
Jag fick en massa bra produkter från BaByliss också. Superbra sminkborstar som är så nya så dom finns inte ute ännu men kommer snart på Lyko =)

 1. ÅsaS skriver:

  5:15 – väckning (lördagar kl 4:15 😶), påklädning, frukost med sällskap av FB, insta och morgontidningen i mobilen. Snygga till mig så gott det går och lämnar huset 6:30. Börjar jobba kl 7 (lördagar kl 6…). Arbetsdagen ser olika ut från dag till dag, ena stunden bageriet, delidisken, kassan eller ute på golvet. Händer att jag är överallt på en och samma dag, men är oftast stationerad på golvet och i delin.
  Jobbar allt mellan 6 och 12 timmar. Kommer hem, sjunker ner vid köksbordet med en kopp kaffe. Funderar på vad som behöver göras, men gör det inte iaf. Helt plötsligt ska sonen ha skjuts till träningen eller dottern hem från jobbet.. Och så ska det lagas mat – sk*tkul när man jobbat med mat i 8-10 timmar 😕 därefter disk och så hämta sonen från träningen.. Däcka i soffan med tfn i nyllet för att sen vakna till och knata till sängs vid 23-blecket.. ..och samma vända nästa dag, och nästa.. Såå spännande liv har jag. 🤪🤣

  1. fnulan skriver:

   Haha låter som ett väldigt normalt liv =) Kaffet när man kommer hem är väl gott!! MUMS

 2. Startade min dag 6.50, upp och fixade till mig. Iväg på cykel till mitt jobb, elevassistent på F-6 skola. Planeringsdag idag så inga elever på plats! Skrivit schema, märkt böcker, satt upp gardiner och ätit en god lunch med kollegor! In och handlade på hemvägen, ingen kom-ihåg-lapp så glömde det jag egentligen skulle handlat! Cykel hem, kollade Insta, några bloggar och nu slappar jag framför datorn och ska snart äta lite mat innan det ev blir tv-soffan och sen en bra bok i sängen 😉 På måndag drar det igång på riktigt för då kommer eleverna 🙂 Trevlig helg till dig från mig!

  1. fnulan skriver:

   Åh är du nervös när du ska möta nya elever eller det är dina gamla som kommer tillbaka? Tur att ni finns som är så duktiga på våra barn!! KRAM

   1. Ska vara i min ”gamla” klass så är inte nervös! Det blir kul att träffa alla och se om de vuxit/förändrats något sen vi sågs i juni 😄

    1. fnulan skriver:

     Vad härligt och vad mysigt för dom att du är där igen!!

 3. Inger skriver:

  Uppstigning 5.15 sedan dusch, påklädning och därefter frukost. Kl. 6 väcker jag sonen och ser till att han får frukost. 6.20 lämnar jag hemmet och kör till jobbet. Jobbar 7-15.30 och sedan får jag köra till stan för att hämta ut ett paket med Legobitar. Hem kolla hur sonens dag har varit, slappa lite, mysa med katten och sedan är det dags att laga kvällsmat. Om allt blir som det brukar så landar jag i soffan och somnar där vid 21 för att vakna till vid 22 för att se till att sonen kommer i säng och så gör jag mig redo och går och lägger mig.

  1. fnulan skriver:

   Haha låter som mig, somnar för att sen vakna och inte kunna somna om igen tyvärr. 5:15, shit vad tidigt!! Då hade jag nog dött… KRAM

 4. Men wow, vilken härlig paket! Förstår att du blev glad! Nu blev jag väldigt nyfiken på dofterna också!

  Fast just nu är jag genomförkyld och skulle inte känna några dofter, tyvärr… men det är på väg åt rätt håll så jag tänker vila upp mig ordentligt i helgen.

  Denna veckan har barnen börjat skolan och samtidigt har både barnen och jag varit förkylda så veckan har inte sett ut som den ”brukar”. Eller brukar, nu har vi j precis haft världens bästa sommarlov så det blir till att komma tillbaka i vardagsrutiner igen.

  ”Normalt” sett ser min dag ut ungefär som din:
  6.15 går upp (då har mannen duschat klart och jag kan hoppa in 🙂 )
  Väcker barn, fixar frukost till dem när de fått på sig kläder, går med den fyrbenta, skjutsar sonen till skolan och börjar jobba vid 8.
  Slutar 15, hämtar son, handlar oftast och sedan rullar det på med eventuella aktiviteter, middag, hundrunda osv. Kvällen blir ofta soffan med datorn i knäet samtidigt som jag kollar på någon serie. Och så rullar det på 🙂

  Kramar till dig vännen <3

  1. fnulan skriver:

   Åh har du piggnat till nu? Stackars!!! Låter som min dag ju, förutom den fyrbente vännen som Mira gärna hade haft en haha,
   Ska vi inte ses snart igen?
   KRAM

 5. Catrin skriver:

  Min dag just nu. Heltidssjukskriven med värk från helvetet. Vaknar vid 7, frukost. Sedan liggläge i soffan och kollar på tv. Lunch vid 11:30 sedan liggläge igen. Kan inte sitta eller stå mer än ett par minuter. Laga middag och sedan liggläge igen. Som ni förstår, så är mitt liv jättekul just nu. Förhoppningsvis får jag hjälp av sjukgymnast och smärtkliniken under hösten så jag kan gå tillbaka till jobbet på 50%. Man saknar verkligen arbetskollegor och medmänniskor när man är hemma. Jag försöker vara positiv och tänker att dom sjukdomar jag har inte är livsfarliga, bara jobbiga att leva med. Så för mig är det guld värt att läsa bloggar och glädja mig åt alla upptåg och händelser du tar dig igenom och låter oss vara med på. Grattis till att du blivit mormor, verkar mysigt. Kram

  1. fnulan skriver:

   Men Catrin, kan jag få krama om dig lite? Vad jobbigt du har det!!! Jag hoppas verkligen att du får hjälp snart, det är ingen roligt sits du hamnat i. Tack för dina fina ord om bloggen, jag ska verkligen försöka förgylla dina dagar!!! KRAM och var rädd om dig så gott det går.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..