Är du min bästis?

 

På min Instagram lade jag ut en bild på Elise och hennes bästis- kaninen Tiger. Jag beskrev vad som är en en bästis för mig. Att ha en eller flera är tryggt, du blir aldrig ensam då. Jag har få bästisar men dom jag har släpper jag aldrig. Dom kommer aldrig undan för jag naglar mig fast under deras naglar som iglar. Men glöm inte att vara DIN egen bästa vän!

En bästis för mig är:
– Vi behöver inte prata varje dag.
– Jag behöver bara vara mig själv och är älskad för det.
– Bästisen dömer inte mig.
– Bästisen vågar säga till mig när jag gör fel eller har fel (även om det är väldigt sällan det sker att jag har fel ;)).
– Bästisen kan acceptera ett – Nej jag orkar inte!
– Vi kan titta på en film tillsammans i tystnad
– Hen talar om för mig om det hänger ut en snorkråka ur näsan eller att jag luktar bajs i munnen 🙂

Min bästa bästis är utan tvekan min kära make, men han berättar jag inte allt för. Du vet såna där inköp som är helt onödiga att berätta om hoppar jag över ibland. Vem är din bästis? Hur är din bästa vän? Och hur är du någons bästa vän?

Tänk att för 13 år sedan träffade jag min bästis för livet. Här är vi på Pasha Bay och om två veckor är vi tillbaka. På fotot är vi nykära som galningar!

 1. Linda skriver:

  För oss hjälpte det inte att slänga/städa. De gömmer sig i springor i skåpet o lägger ägg. Vi fick till sist ringa Anticimex som kom och sprayade i skåpet, då försvann de. (Ingår i hemförsäkringen) Lycka till

  1. fnulan skriver:

   ÅH tack för tipset!!!!

 2. Underbart! <3
  Vänner är viktiga och jag har två bästa vänner som jag aldrig kommer släppa!! 😊

  1. fnulan skriver:

   Håll hårt i dom!! Kram

 3. Precis som för dig är min sambo min absolut bästa vän. Vi var bästa vänner även innan vi blev tillsammans och nu när vi även lever i en kärleksrelation har vänskapen vuxit sig ännu starkare!

  1. fnulan skriver:

   Men gud så härligt att vänner blev kärlek!! Grattis!

 4. Jenny skriver:

  Jag har nog ingen ”bästis” men jag har tre vänner som är VÄLDIGT nära mig… ingen är bättre än den andra så kan inte kalla dem bästisar tänker jag.

  De är tre tjejer jag kan dela precis allt med utan att de dömmer eller tycker illa om mig 😉

  kram kram

  1. fnulan skriver:

   Det är dom bästa vännerna eller hur! Kram

 5. Marie skriver:

  Min bästa vän är min sambo helt klart, vi kan prata om allt. Jag har även några bästa vänner och dem kan jag prata om nästan allt med

  1. fnulan skriver:

   Visst är det härligt att va bästis med sin livskamrat! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..