ANNONS

Är du min bästis?

/

På min Instagram lade jag ut en bild på Elise och hennes bästis- kaninen Tiger. Jag beskrev vad som är en en bästis för mig. Att ha en eller flera är tryggt, du blir aldrig ensam då. Jag har få bästisar men dom jag har släpper jag aldrig. Dom kommer aldrig undan för jag naglar mig fast under deras naglar som iglar. Men glöm inte att vara DIN egen bästa vän!

En bästis för mig är:
– Vi behöver inte prata varje dag.
– Jag behöver bara vara mig själv och är älskad för det.
– Bästisen dömer inte mig.
– Bästisen vågar säga till mig när jag gör fel eller har fel (även om det är väldigt sällan det sker att jag har fel ;)).
– Bästisen kan acceptera ett – Nej jag orkar inte!
– Vi kan titta på en film tillsammans i tystnad
– Hen talar om för mig om det hänger ut en snorkråka ur näsan eller att jag luktar bajs i munnen 🙂

Min bästa bästis är utan tvekan min kära make, men han berättar jag inte allt för. Du vet såna där inköp som är helt onödiga att berätta om hoppar jag över ibland. Vem är din bästis? Hur är din bästa vän? Och hur är du någons bästa vän?

Tänk att för 13 år sedan träffade jag min bästis för livet. Här är vi på Pasha Bay och om två veckor är vi tillbaka. På fotot är vi nykära som galningar!

46
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00