ANNONS

Bli av med mjölbaggar

/

Alltså hjälp mig, hur blir man av med mjölbaggar? De tips jag har hittat ska jag dela med mig av men måste man verkligen tömma ut allt? Shit pomm fritt vad vi får kasta dyra grejer då! Dumma dumma baggar! En dag såg jag till och med myror i godisskålen. Men äckliga kryp alltså.

Ofta så hittar man odjuren bland mjöl, spagetti, havregryn, frön och andra torrvaror som finns i skafferiet. Det kan till och med lukta illa i dina skåp och det är för att dom slabbar sekret kring sig och kissar säkert också. Anticimex tycker att man ska kolla om det finns larver i mjölpåsarna eller om mjölet är grått. Då har du fått ett oväntat besök. Dom är inte så svåra att se eftersom dom är svartbruna små skadedjur ÖRK!

Det finns bara ett sätt att bli av med mjölbaggar på. STÄDA STÄDA och så kan du städa lite till. Töm alla lådor och alla dina skåp och dammsug upp så mycket du kan men glöm då för guds skull inte att kasta påsen direkt. Det räcker inte alltid med bra burkar för de små rackarna kan smita genom det mesta.

Man behöver inte kasta allt, kolla först om det finns baggar i det. Självklart kastar du allt med spår av odjuren DIREKT och inte inomhus. För att rädda ekonomin kan man slänga in varorna i frysen i en vecka så har du utfört ett massmord på baggar. Akta dig för djurvännerna bara. Dom är nog farligare än mjölbaggarna! Annars värmer du allt i en timme på 55 grader. Men för guds skull kolla noga innan du sätter in varor i skåpet igen.

Finns det verkligen inget bättre sätt? Orka städa köket liksom… Bläääää. Mjölbaggarna är kanske en bra proteinkälla? Och väldigt billig 😉

Bli av med mjölbaggar
Det är bara att stöka upp det nystädade köket för att kunna städa….

43
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00