Vissa har tur…

 

…. Och jag är definitivt en av dom… 

* Min man gillar att laga mat- Jag gillar att äta mat
* Min man är den som storhandlar – Jag är den som packar upp alla handlegrejer
* Min man är den som bakar – Jag är den som älskar kakor
* Min man är den som kan lappa ihop saker med symaskinen – Jag är den som lägger trasiga kläder i en hög (och tar sönder dom)
* Min man är den som betalar räkningarna – Jag är den som samlar ihop räkningarna (men blundar) och ser till så att vi har en massa

Du förstår va? Och förstår du vilken kombo vi är! Sen är det faktiskt jag som sköter trädgården (utom gräset), tvätten och undanplockningen. Det är inte ofta vi är oense om vem som ska göra vad eller inte gjort. Jag har sån himla tur, men det har han med faktiskt.

20180820 193730

Idag blev det faktiskt Scampi till middag! SÅ SJUKT GOTT! Min syster ringde och jag berättade vad jag åt. Sen i samma veva frågade hon om mannen jobbade. I samma mening kom hon på det, hade han varit på jobbet hade jag INTE ätit Scampi..

 1. Sanna skriver:

  Vilken perfekt kombo ni är, maten såg jätte god ut. Önskar man kunde få i hop det så bra som ni😊

  1. fnulan skriver:

   Du får väl ta och flytta hit =) KRAM

 2. Jenny skriver:

  Vilken perfekt uppdelning av sysslor!! Hahaha!!!
  Min man är bra på mycket men önskar han var bättre på att tvätta kläder… Jag har försökt att lära honom det här med att sortera tvätt osv men ALLTID är något förstört när han har varit i farten så nu är han bannlyst från att röra tvättmaskinen..

  Laga mat är han bra på dock 😉

  kram kram

  1. fnulan skriver:

   Haha samma här faktiskt…. Jag blir tokig ibland! Kramen på dig Jenny

 3. Vilken jackpott med en man som kan laga mat, du har det bra du alltså!! 😀

  1. fnulan skriver:

   Jaaa jag har det bäst =)) KRAM

 4. Mirre skriver:

  En riktigt bra fördelning och kombo helt enkelt =D

  1. fnulan skriver:

   Haahha jaaa =))))

 5. Hahaha, tycker att det där låter som en perfekt uppdelning! Önskar att jag hade det sådär jag också. 😉 Det enda jag kan stämma in på är matlagningen. Enbart sambon som lagar mat här hemma!

  1. fnulan skriver:

   Visst är det gött att komma till dukat bord!! Men jag tar disken i alla fall!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..