Jaaaa ÖVERRASKNING de lux för Mira

Åååå jag kan knappt hålla mig, idag ska Mira få sig den största överraskningen någonsin. Jag kan berätta nu eftersom hon är på skolan.

Jo såhär är det, ”Amanda Panda”, du vet den där guiden som Mira avgudar från Pasha Bay. Hon kommer hit idag!! Och Mira vet INGENTING. Hon tjatar om Amanda nästan dagligen och det var bara av den anledningen hon ville åka till Pasha, Amanda är ju där. Det Mira räknar ner till är inte semestern, utan som sagt när hon ska få träffa sin Amanda Panda igen.

Tror du att Mira döööööör när Amanda och jag kommer och hämtar henne efter skolan? Alltså jag blir tårögd bara jag tänker på det. Jag är så spänd och nervös!! Wieeeeeeee!!
Åh jag kan knappt bärga mig tills jag får se Miras min! Jag lovar att fota!

Berätta om en stor överraskning du varit med om vännen! Jag ÄLSKAR sånt!

Amanda och mira hisar

Amanda och Mira, här nere står Mira och beundrar sin bästis. Tänk vilken lycka att hon kommer idag!

 1. Kamilla skriver:

  Wao vilken surprise för Mira. Blir nyfiken på hennes reaktion, du måste berätta vad M sa när de mötes. Pascha Bay har jag varit på två ggr med dottern underbart ställe.

  Ha en fin fin kväll.

  1. fnulan skriver:

   Hhihihi ja ska göra det!! Ja Pascha är bara bäst!! Kram

 2. Åh vad kul för tösen 😀 Hon kommer nog få en liiiiten chock när ni kommer in på skolan 😉 haha

  1. fnulan skriver:

   Haha ja minst sagt!! Kram

 3. ÅÅÅÅHHH 😍❤️ Så roligt för Mira! Fantastiskt!

  När jag fyllde 40 överraskade Edwin mig med en resa till New York! Han hade sökt ledigt åt mig och jag visste inget! Hämtade mig hemma och drog iväg till flyget. Visste inte ens vad jag skulle packa.
  Väl framme stod en limo med champagne och väntade. Warwick Hotel, koncert, helikopterflygning och på min stora dag så friade han!!! 😍❤️
  Helt magisk resa!

  1. fnulan skriver:

   Åh men herregud vilken överraskning!! Det är du värd!!! Kram

 4. sandra skriver:

  Men åhh så kul och spännande 😀

  Ska nyfiket vänta på att få se bilderna hah a

  1. fnulan skriver:

   Ja det blev så himla kul!!! Kram

 5. Lotta skriver:

  Å vad kul, älskar allting som har med överraskningar att göra!

  Nu på sommarlovet så fick våran 10-åriga dotter verkligen överraska sin allra bästa kompis. Familjen har flyttat till England, och har bott där i två år nu. Dom har vart här i Sverige och hälsat på flera gånger, men vi har aldrig vart hos dom. Så dotterns kompis har frågat flera gånger ifall vi inte kan komma över och hälsa på dom nu i sommar. Dottern har envist svarat, tyvärr men vi kan inte. Hon har haft väldigt svårt att hålla minen och behöva ”ljuga” för sin absolut bästa kompis. Men tillsammans med hennes mamma så fick vi till den bästa överraskningen av alla! En dag nu i juli när hon sprang ut från skolan, och skulle bli hämtad så stod vi där. O herre min gud vad hon sprang och skrek av glädje när hon såg min dotter! Inte ett öga var torrt på oss mammor. Sen satt dom ihop i en vecka, innan det var dags för oss att åka hem. Nu har även dottern lärt sig vad en vit lögn innebär, och att det faktiskt behövs ”ljugas” lite ibland, då livet blir roligare då. Kram och hoppas att inte förstör sminket allt för mycket, när glädjetårarna kommer när du ser Miras glädje!!! 🙂

  1. fnulan skriver:

   Men så härligt att läsa, jag sitter går med tårarna i ögonen!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..