ANNONS

Ska vi prata politik?

/

Det är valtider, du har säkert inte missat det för det kan ingen missa.

Måtte valet vara över så man slipper alla trista inlägg. Det är så trist att demokrati har börjat handla om smutskastning, hot, förstörelse och förnedring. Sjukt.. 
Om alla valberättigade istället hade fokuserat vad som är bra med det parti de röstar på och skitit i vad de dåliga partierna står för hade nog de goda vunnit mer.

Det finns inget parti som står för allt det jag står för- därför väljer jag att titta på mina grundvärderingar. Partivalet kan skilja mellan den man är privat och den man är när man arbetar beroende på vilket yrke eller position man är i. 

Det jag med säkerhet kan säga till dig och som jag verkligen står för är att jag inte är Sverigedemokrat. Det är ett parti som inte ser på människan på samma sätt som jag gör.

Det är ju detta som är demokrati; allas rätt att få sin åsikt hörd och att man får acceptera det som blir. Och röstar du inte, kom inte och gnäll i efterhand och i år tror jag inte att man ska rösta blankt, rösta på det som passar dig bäst. Jag har redan röstat och det känns bra i mitt hjärta att jag har gjort vad jag kan. Jag kommer inte att sörja om det inte blir som just jag vill, men det blir en sorg om Sverige slutar vara landet med de höga värderingarna om allas lika värde, kvinna, man, pensionär, student, barn, sjuk, funktionsnedsatt, homosexuell, kristen, utländsk härkomst och massa massa andra. Med andra ord, ALLA.

Vet du inte vad du ska rösta på? Mitt tips är, gör Valkompassen, många gånger. Det gjorde jag och varje gång fick jag samma resultat. Inget 100% på ett parti men övervägande vid varje tillfälle.

20180824 190246

När Amanda var här så förtidsröstade vi. Det finns inga ursäkter för att INTE rösta…

18
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00