Då var det dags för fest!
Och det var inte vilken fest som helst. Det var en väldigt lyckad kväll och jag misstänker att Johanna sov som en prinsessa på natten och vaknade med ett stort leende. För fy bubblan vad det var galej! Här ska du få en massa härliga bilder. En del är stulna av Åse och Vickan. Jag var nämligen en dålig influencer som glömde min kamera. Hur kan man glömma den när man ska på årets fest?

Toftby

Då var jag sminkad och fixad i håret och jag kände mig så himla fin. Vilken tur att jag hade med mig världens bästa Fridha för jag fick låna halva hennes innehåll i resväskan.. BH, trosor (jag fick nämligen inte gå i mina tanttrosor för henne), alvedon och massa annat. Men framförallt så var jag så sjukt snygg i håret! TACK vännen!!!

Toftby 2

Sen var det dags att inta röda mattan och mingla =) Jag läste hos Johanna att det var 200 personer på plats på festen och alla var där för att ge kärlek och applåder till kvällens värdinna.

S5r

Vickan, Johanna och Åse. Alltså jag ska gå i kurs på hur man ska se ut och stå när man poserar!!

Toftby 3

HÄRLIGT god plockmat serverades och VÄRLDENS godaste chokladbollar. Vickan kunde inte sluta hummmaaaaa och åååååå:a när hon käkade dom. Jag hoppas att hon får receptet så jag får smaka dom när vi ska till henne på fest.

Toftby 4

Naturligtvis fick vi lyssna på Johannas tankar kring boken och jag bli så imponerad över hennes GO och jävlar anamma. Jag har läst första kapitlet och längtar efter att få fortsätta. Alla hyllar boken ”3o om dagen”. LÄS!!

Toftby 5

Makalös livesång av den här sångfågeln och massa med härligt folk var på plats och jublade och applåderade.

Toftby 6

Snygg Åse….. och två män, jag minns inte vad dom hette. Jag tror att det var Magnus och Casper eller nåt 😉

Toftby 7

Lokalerna på Clarion Post var så himla coola! Jag önskar att kvällen inte tog slut men vi får allt ta och göra om det. Igen och igen och igen, följer du med?

Toftby 8

Och den där då… fotoautomaten.. Varför fick man inte ta den med sig hem för? I en goodiebag liksom?

Toftby 9

Åse min Åse, saknat dig och det var på tiden att vi fick kramas darling!

Toftby 10

Och den här härliga personen då, Magnus Carlsson. Jag förstår att alla älskar honom för han var så otroligt ödmjuk och älskvärd. Vilket fint bemötande han hade till alla de som ville ha en liten bit av honom, och det var många det.

Toftby 11

Här är Åses härliga man Daniel, Jag, Magnus och Magnus coola man Mats som var en underbar en! Vi pratade om allt möjligt och nu förstår jag varför Mats och Magnus är en stor del av Åses liv. Pussgurkor, så fina och härliga! Och Daniel han är go han med, jättego!

Toftby 12

Micke och Vickan. Alltså dom satt så sött framför scenen och njöt av varandras sällskap. Vickan visste jag att hon är underbar men nu visade sig att hennes man var supertrevlig han med! KUL!

Toftby 13

Vi avslutade hela kvällen på MC Donalds och på morgonen efter tre timmars sömn ringde klockan ringde halv 6 vaknade jag med glädje och tänkte:
– Det var fan värt det! 
Jag hade önskat att älsklingen där hemma hade kunnat hänga med såklart men det kommer säkert fler fester. TACK Johanna och tack till er som var med och gjorde festen till världens fest.

 1. Vilken härlig fest!
  KRAM PÅ DIG❤️❤️

  1. fnulan skriver:

   Jaaa mer såna, helst varje dag eller hur!! KRAM

 2. Nilla skriver:

  Vilken härlig fest!

  1. fnulan skriver:

   Ja var var du??? KRAM

 3. sandra skriver:

  Vad fina ni alla är! Och vilken toppen fest det ser ut att ha varit!

  1. fnulan skriver:

   Jaaa så glad att jag åkte dit!! Kram

  1. fnulan skriver:

   men TACK!!!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..