Sviker er…

Fredag och ingen fredagsfeeling alls, det är bara stress. Jaja, det blir lördag ändå, eller hur?
I natt åker vi till Turkiet och jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska blogga eller ej. Så ta och hoppa in på min Instagram så får du hänga med mig där istället. Jag och Mira ska kanske ta en live en kväll? Jag vet inte hur det blir här inne men vi får se.

Jag tänkte att jag skulle testa en sak som många andra bloggare gör. Ni får ställa frågor och jag svarar! Alltså frågor och svar stund. Jag är bara lite rädd att ingen kommer att fråga något, gud så pinsamt! Då ska jag aldrig mer visa mig bland folk!
Nä nu ska jag tvätta klart så att jag kan packa, typ i sista minuten eller vad säger du?
PUSS från röran!

Ladda ned
Tänk att jag ska få vara med dessa två underbaringar i TVÅ veckor <3

LOADING..