Sviker er…

Fredag och ingen fredagsfeeling alls, det är bara stress. Jaja, det blir lördag ändå, eller hur?
I natt åker vi till Turkiet och jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska blogga eller ej. Så ta och hoppa in på min Instagram så får du hänga med mig där istället. Jag och Mira ska kanske ta en live en kväll? Jag vet inte hur det blir här inne men vi får se.

Jag tänkte att jag skulle testa en sak som många andra bloggare gör. Ni får ställa frågor och jag svarar! Alltså frågor och svar stund. Jag är bara lite rädd att ingen kommer att fråga något, gud så pinsamt! Då ska jag aldrig mer visa mig bland folk!
Nä nu ska jag tvätta klart så att jag kan packa, typ i sista minuten eller vad säger du?
PUSS från röran!

Ladda ned
Tänk att jag ska få vara med dessa två underbaringar i TVÅ veckor <3

 1. Sandra skriver:

  Va härligt 🙂 Vi kommer ner till pascha bay ikväll och stannar i 2 veckor 🌼

 2. Agneta skriver:

  Åh,vad kul att följa köksrenovering.Sånt gillas.Hoppas jag inte får några emot mig om jag föreslår en bloggvila.Jag älskar att följa din blogg , därför tycker jag du är värd en riktig semester .Ha det gott.

 3. Kamilla skriver:

  Så avis jag blir Malin. Har du plats för mig i resväskan? Jag lovar att vara snäll och inte knöla till dina kläder allt för mycket. Hälsa Turkiet från mig.

 4. ÅsaS skriver:

  Åh, PaschaBay – njut ordentligt och självklart följer jag uppdateringarna på insta.

  Och så några frågor..
  * Vad fick dig att börja blogga?
  * Vad har du för utbildning?
  * Var är min biljett till Turkiet? 😉

  Ha det gott!
  Kram 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..