Gråtfärdig!

Nu sitter vi här i värmen och det är 29 grader och fuktigt som bara den och jag är gråtfärdig. Det är den där känslan inombords du vet. Den bara är där. Jag kan inte göra något åt det över huvudtaget.

Jag är så otroligt lycklig. Jag är liksom hemma här. Alla kommer och möter oss med öppna armar och alla visste att vi skulle komma. Det rum vi haft två år fick vi även detta år. Hemma… Bara jag kom in på hotellet tog jag ett djupt andetag och kände bara lugnet komma. Den känslan är fantastisk och den är min.

Puss kära från en lycklig  Fnula.

20180901 065904
Mannen ville inte vara med på bild 🙂

20180901 153456
Vid två var vi på hotellet och jag slängde upp poolens snyggaste tå-målning. Det var 33 grader i skuggan, 30 grader i poolen och 27 i havet. Vid 19 låg vi fortfarande och skvalpa jag och Mira

20180901 192525
Ahmet välkomnade oss till restaurangen till våra stammisplatser. Nu sitter jag och pimplar fen där flaskan du ser i bild eftersom mannen inte dricker bubbel.

Kram tack för att du finns och är lycklig med mig!

  1. Malin skriver:

    Åh vad härligt det ser ut. Njut av sol, värme och vila. Tycker att hösten kom på tok för fort här hemma.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..