ANNONS

Trotsar bloggen

/

Hej kära du!!! Jag är helt chockad. Jag har inte öppnat min dator sen sist vi hördes. Jag har bläddrat två sidor i en bok sen lägger jag ner den eftersom jag bara vill vara. Jag sover som en stock om nätterna. Så som det ska vara på semester.

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att familjen ska vakna. Tystnaden och lugnet stör mig inte ett dugg. Det verkar som att jag tagit mig utanför min comfort zone lite. Gud så spännande och det ska bli kul att se vart det leder.

Tyvärr är det lite sådär med Mira. Hon är förkyld, hostig, febrig och vill inte så mycket mer än att bada, spela kubb och dansa i Step up and move. Inte ens @611 lockar.

Nä du hjärtat nu ska jag nog ta mig ner till poolen. Familjen får sova så länge dom vill idag. Kan inte du berätta hur det är med dig?

Puss och kärlek från Turkiet

Pascha Bay

Dsc07979

Dsc07975

7
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00