Trotsar bloggen

Hej kära du!!! Jag är helt chockad. Jag har inte öppnat min dator sen sist vi hördes. Jag har bläddrat två sidor i en bok sen lägger jag ner den eftersom jag bara vill vara. Jag sover som en stock om nätterna. Så som det ska vara på semester.

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att familjen ska vakna. Tystnaden och lugnet stör mig inte ett dugg. Det verkar som att jag tagit mig utanför min comfort zone lite. Gud så spännande och det ska bli kul att se vart det leder.

Tyvärr är det lite sådär med Mira. Hon är förkyld, hostig, febrig och vill inte så mycket mer än att bada, spela kubb och dansa i Step up and move. Inte ens @611 lockar.

Nä du hjärtat nu ska jag nog ta mig ner till poolen. Familjen får sova så länge dom vill idag. Kan inte du berätta hur det är med dig?

Puss och kärlek från Turkiet

Pascha Bay

Dsc07979

Dsc07975

 1. Skönt med lugnet. Ungarna har jag skickat till skolan och nu äter jag god frulle och tittar på nyhetsmorgon. Idag blir det god fläskfilé middag, ett glas rött och stora grabben har fotbollsmatch ikväll…hoppas på att det inte kommer regna för mycket här i Malmö😅
  Njut av lugn & ro och det fina vädret! Ha en fin fredag. Kram

 2. Alltså njut bara njut. I kväll ska jag vara barnvakt för första gången till farmors gryn:_) Tror föräldrarna är mest oroliga för deras första egna kväll dock bara några timmar för lite bio och mys….Visst får man som farmor äta glass och massa gott då, hehe 11 månader och aldrig smakat nått sånt.
  Men är man med farmor så gör farmorn som hon vill… Hehe skojar såklart.-)Ha en härlig fredag. kram

 3. Så härligt det låter. Bästa stunden innan alla andra vaknar, tystnaden, kaffet. Vill hitta ett bra ställe att åka till med småsessorna nästa år. Typ färdig anläggning. Ser så fint ut.

 4. Men så underbart det låter! Bortsett från en krasslig Mira då!
  Här är det en mysig fredagkväll med vänner som plan. Bubbel och popcorn är beställt och det ska jag nog kunna fixa 🙂 Imorgon är det Världsmiddag med tema Cypern – spännande! Sedan ska jag nog försöka göra som du, vila!
  Kramar

 5. Vi är tillbaka till vårt Londonliv efter en härlig Sverigesemester.Jag står och bakar jordgubbstårta till min nyblivna 18åring och har jätteskuldkänslor för att jag inte tagit mig till ambassaden och röstat.Så vinner SD skyll på mig! Njut av semestern, hoppas Mira kryar på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..