Trotsar bloggen

Hej kära du!!! Jag är helt chockad. Jag har inte öppnat min dator sen sist vi hördes. Jag har bläddrat två sidor i en bok sen lägger jag ner den eftersom jag bara vill vara. Jag sover som en stock om nätterna. Så som det ska vara på semester.

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att familjen ska vakna. Tystnaden och lugnet stör mig inte ett dugg. Det verkar som att jag tagit mig utanför min comfort zone lite. Gud så spännande och det ska bli kul att se vart det leder.

Tyvärr är det lite sådär med Mira. Hon är förkyld, hostig, febrig och vill inte så mycket mer än att bada, spela kubb och dansa i Step up and move. Inte ens @611 lockar.

Nä du hjärtat nu ska jag nog ta mig ner till poolen. Familjen får sova så länge dom vill idag. Kan inte du berätta hur det är med dig?

Puss och kärlek från Turkiet

Pascha Bay

Dsc07979

Dsc07975

 1. Celine skriver:

  Men så underbart! Hoppas Mira blir frisk dock, hatar att vara sjuk när man är på semester 🙁

 2. Agneta skriver:

  Vi är tillbaka till vårt Londonliv efter en härlig Sverigesemester.Jag står och bakar jordgubbstårta till min nyblivna 18åring och har jätteskuldkänslor för att jag inte tagit mig till ambassaden och röstat.Så vinner SD skyll på mig! Njut av semestern, hoppas Mira kryar på.

 3. Men så underbart det låter! Bortsett från en krasslig Mira då!
  Här är det en mysig fredagkväll med vänner som plan. Bubbel och popcorn är beställt och det ska jag nog kunna fixa 🙂 Imorgon är det Världsmiddag med tema Cypern – spännande! Sedan ska jag nog försöka göra som du, vila!
  Kramar

 4. Madde skriver:

  Så härligt det låter. Bästa stunden innan alla andra vaknar, tystnaden, kaffet. Vill hitta ett bra ställe att åka till med småsessorna nästa år. Typ färdig anläggning. Ser så fint ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..