ANNONS

Köper jag väskor i Turkiet?

/
--- Inlägget innehåller annonslänkar---

Jag har varit i Turkiet 10 gånger sammanlagt och varje gång står jag där och drar i de äkta kopiorna. Och de första fem åren köpte jag en väska i nåt fint märke som jag aldrig haft råd med i äkta vara. Nu har jag en stor samling i min garderob med oäkta dåliga kopior i nån dålig skinn imitation. Jag har lagt ner det projektet…

Nu har jag istället två älskade äktingar hemma hos mig. Två skitsnygga skinnväskor i märket MyK från Alixtra som jag är så rädd om. Nu ska du få samma erbjudande som jag fick! TRETTIO % rabatt på snyggingen nedan. 

Alixtra 5

Detta är MyK väskan ”Comet” och den finns i flera färger. Den är i perfekt storlek och du får plats med en pocketbok utan problem. Inuti har du även ett litet fack till kanske nycklar eller läppstiftet.

Alixtra 4

Nu får du TRETTIO PROCENT rabatt när du köper denna i svart, brun eller grå. Använda koden comet30 så blir väskan din extremt billigt!

Alixtra 3

Jag är imponerad av knäppet fram som verkligen gör så att ”locket” sitter. Det går liksom inte obemärkt ta sig in i din väska! Visst farao är den snygg! Det är en klassisk väska som du kan ha både till fest och vardags. Denna modell blir aldrig omodern!!

Alixtra 2

I facket på baksidan har jag mobilen. Snacka om tidsbesparing när man slipper rota efter den i tid och otid i en alldeles fullpackad väska. Den söta lilla extraväskan på sidan är en kul detalj där du kan ha kort eller nåt.

Alixtra

Japp, denna lilla ”Comet” blev snabbt min favorit. Och akta så att inte du också blir förälskad. Eller jo, bli det, för citatet ”When you buy from a small business an actual person does a little happy dance” säger så mycket om Alexandra som står bakom Alixtra. Hon kämpar och är skitgrym och jag hjälper henne gärna!

HÄR hittar du den fina skinnväskan till superbra pris! Glöm inte koden comet30 bara!!
Happy shopping!

12
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00