Honey Im home!!

Men jag hade gärna varit någon annanstans… Hela dagen igår gick åt till att städa skåpen från byggdamm och jaga mjölbaggar i tv rummet. Eftersom maten var kastad i köket letar dom nya vägar tydligen. Äckligt!!! Visste du att dom tydligen gillar kryddor? Vi är ruinerade…

Jag kan avslöja att jag bölar just nu. Jag ska ringa Anticimex som får komma med stora mjölbaggssläggan. Vi tyckte att vi fick bort allt men nix pix, det kryllar överallt. Till och med under skinnet. Men det nya köksgolvet är snyggt… Nu hoppas vi att röris kommer så att vi får vatten här. Annars så hade vi i alla fall tur med vädret 🙂

Skönt att vara hemma hos dig! Mira hälsar så gott och den stackarn är febrig igen och hemma från skolan.

20180917 084428
20180917 084357

 1. Välkomna hem… eller något… Stackare! Låter inte alls kul med mjölbaggar! Avskyr verkligen småkryp och mat i kombination… Hoppas ni snabbt får bukt med eländet.

  Kramar

 2. Mammsen skriver:

  Usch ja! Dom är svåra att bli av med. Jag har oxå kastat ALLT en gång och sedan dess har jag allt som måste förvaras i sina ursprungspåsar nerstoppade i yterligare en påse med påsklämman på. Då kan inget kommer i eller ur. Skåpen, lådor och lister har jag sprayat/dränkt med typ Radar. Hoppas Anticimex kan hjälpa er, nu när de fått super fäste hos er. Välkomna hem annars.

 3. Sandra skriver:

  Åh nej så otroligt tråkigt 🙁 Lider med er ❤
  Vi skulle stannat kvar på Pascha bay.
  Krya på kramar till Mira ♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..