Halsfluss på besök

Här ligger vi som fallna kubbpinnar och ojar oss alla fyra. Den ena värre än den andre. Den som är piggast är Mira men det är hon som är den sjukaste av oss. Idag fick hon penicillin för halsfluss. Inte konstigt att hon var hängig i Turkiet.

Jag var på vårdcentralen idag och fick träffa en distriktssköterska eftersom jag har fått en stor varböld på magen efter något som bitit mig för en vecka sedan. Det var Dr. Pimplepopper varning på den. Hon satte in något göjs i hålet för att få ut skräpet helt och så blir det doktor på fredag.

Annars är det bra vännen. Lårskaven börjar försvinna och semester-sluts-bluesen börjar gå över. Jag kan inte ens minnas att vi hade semester. Och vet du, köket är klart nu! Det ska till lite el sen ska du få se. Och naturligtvis ska du få mer bilder från Turkiet. Nu ska jag däcka en stund eftersom jag gick till jobbet fast jag inte borde.

Dsc08163

LOADING..