Vill du se?

God Morgon från sjukstugan 🙂 Vi alla ligger utslagna idag, jag fick också erkänna mig slagen. Uppmuntrande blogg det här minsann. Idag ska jag ta mig tiden att svara på de frågor som ställdes i ett inlägg. Det får bli en mening- vila- en mening- vila tror jag.

Nä jag har inte så mycket bättre att skriva så fortsättning följer. Du kanske vill se foto från köket och hallen förresten? I så fall får mannen fixa det ;), jag är ju jäääääättesjuk!!

Puss

Mira saknar sin kompis Emelie från Pascha Bay. Gissa vad jag saknar….

20180906 133238

 1. Jag kan inte kommentera ditt senaste inlägg som heter Invandrare i turkiet. Hittar inte till kommentarerna någonstans 🙁 Så jag skriver min kommentar här istället: Jag har aldrig åkt på en all inclusive, men brukar det inte ingå mat för alla under hela resan då? Eller jag är helt ute och cyklar? 😛

  1. fnulan skriver:

   Jodå, men detta är liksom en extra förmån att få gå på annan restaurang =)

 2. Jessica skriver:

  Jag tror du saknar mina fyndiga kommentarer på dina härliga semesterbilder.
  Nåt annat kan det knappast vara🙄😁

  Krya på Er💕

  1. fnulan skriver:

   Hahha självklart!!!

 3. Josefin skriver:

  Krya på er allihop. Vi har två dagar kvar på pascha nu, sen blir det vardag för oss också 😩

  1. fnulan skriver:

   Åh hoppas att ni saknade oss MASSOR!!! Kram och välkomna hem

   1. Josefin skriver:

    Ja klart😊 va roligt att kunna slänga några ord vid poolen. Nu har vi landat hemma och jag känner på mig att det blir tidigt i säng idag 🤭 helt slut efter resan 😄

 4. Men usch, era stackare! Krya på er!
  Kram

 5. Sandra skriver:

  Du saknar mig 😍😘

  1. fnulan skriver:

   Men såklart vännen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..