När det är skönt att inte blogga..

Det skrämmer mig väldigt mycket måste jag erkänna. Men, det är så förbaskat skönt att inte blogga. Ingen press, ingen stress och inga måste. Jag funderar till och med om det är ”värt det” att blogga längre. Som det känns idag så vill jag inte mer. Jag är nog färdig. Bloggen är mer negativ energi än vad den är positiv.
Jag behöver verkligen fundera på om jag vill och vad jag vill, vägskälet är här och det är dags att välja stig….

Du som är bloggare
, kan inte du ge mig lite plus och minus med bloggningen?

Jag började för 8 år sedan… Tänk så mycket tid det tagit, men så mycket glädje det gett.

 1. Hej. Har nu läst i kapp din blogg efter jobbhelgen. Att du funderar på att sluta eller göra uppehåll är ju trist men samtidigt förstår jag dig. Att blogga ska vara kul, lustfyllt och ge en en kick. Kommer att sakna dig om du lägger av för du hänger med i toppen av bloggar jag läser. Har läst din blogg sen ni skaffade poolen och jag var på ditt event i Malmö för snart två år sen. Dock gillade jag mer ditt sätt att skriva när du tillhörde Famme. Varför? Tja det är nog så att då var du mer ”vanlig” och lugn, nu känns det liksom mycket av allt. Svårt att förklara tyvärr. Oavsett hur du väljer att göra så glöm inte att du står dig (och din familj) närmast och du ska göra vad som känns rätt för dig/er.
  Massor av kramar. <3<3<3

  1. fnulan skriver:

   Ah så intressant att läsa att du gillade bloggen mer tidigare. Jag vet inte hur jag har förändrat mitt skrivande men det kanske har med att göra att det inte är lika roligt längre. Ha en fin dag och du får stanna så länge du vill =) KRAM

 2. Ibland är det verkligen otroligt skönt att bara ta en paus ifrån bloggen och sociala medier överlag! KRAM

 3. Viveka skriver:

  Gör vad som känns rätt för dig. Kommer emellertid att sakna denna lilla stund om dagen när jag är här för att hälsa på. Men lova att du visar upp ditt nya kök innan du lägger ner bloggen.:) Nyfiken! <3

 4. Johanna skriver:

  Så ska du absolut inte känna. ♡ hoppas att det blir bättre och att du kommer på vad du ska göra. Jag gillar verkligen din blogg iallafall :)!

 5. Åh vad tråkigt att du känner så. Bloggningen ska ju vara någonting roligt och som ger energi. Jag kan väl förstå vad du menar. Man har ju lite press på sig att uppdatera och komma med nytt material. Dock försöker jag göra det för mig egen skull och inte sätta press på mig så att det förblir någonting roligt. Dock tycker jag att det blir roligare och roligare då det har öppnat så många dörrar för mig och att det känns som att jag är på väg mot någonting nytt. Det är så spännande att jag helt enkelt inte kan sluta 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..